Haberler

Edirne Maratonu LGS nedeniyle ertelendi

Güncelleme:

8'inci Uluslararası Edirne Maratonu, Liselere Geçiş Sınavı'yla (LGS) aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle 16 Temmuz'a ertelendi.

8'inci Uluslararası Edirne Maratonu, Liselere Geçiş Sınavı'yla ( Lgs ) aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle 16 Temmuz'a ertelendi. Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, "4 Haziran gibi planlama yapılmıştı ancak gözüken o ki Liselere Geçiş Sınavı'yla bir çakışma söz konusu. Burada çocuklarımızın geleceği söz konusu olması nedeniyle bu riski almak istemedik. İlgililer tekrar görüşme yaptılar ve tarih olarak 16 Temmuz tarihini belirledik" dedi.

4 Haziran'da yapılması planlanan 8. Uluslararası Edirne Maratonu, LGS sınavı nedeniyle 16 Temmuz'a ertelendi. Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık ve Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"EDİRNE MARATONU'NUN 8.'SİNİ 16 TEMMUZDA GERÇEKLEŞEKLEŞTİRMİŞ OLACAĞIZ"

"4 Haziran gibi planlama yapılmıştı ancak gözüken o ki Liselere Geçiş Sınavı'yla bir çakışma söz konusu. Burada çocuklarımızın geleceği söz konusu olması nedeniyle bu riski almak istemedik. İlgililer tekrar görüşme yaptılar ve tarih olarak 16 Temmuz tarihini belirledik. Bu yıl Edirne Maratonu'nun 8'incisini 16 Temmuz'da gerçekleştirmiş olacağız."

"BÜTÜN SPORSEVERLERİ EDİRNE'YE BEKLİYORUZ"

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ da şunları kaydetti:

"4 Haziran'da gerçekleştirilecek olan 8. Uluslararası Edirne Maratonu, LGS sınavıyla çakıştığı için bir erteleme yaşadık. Federasyonla gerekli koordinasyonu sağladık. 16 Temmuz olarak maratonun tarihi güncellendi. Bütün sporseverlerle bunu paylaşmak istiyoruz ve 100. yıl coşkusuna yakışır bir şekilde ilimizde bu organizasyonu gerçekleştireceğiz. Bütün sporseverleri Edirne'ye bekliyoruz."

Kaynak: ANKA / Spor

Edirne LGS Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title