Haberler

Düzce'de Bisikletseverler Zafer Bayramı İçin Pedal Çevirdi

Güncelleme:

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte bisikletseverler, 30 Ağustos Zafer Bayramı için bisiklet korteji düzenledi. Kuyumcuzade Bulvarı'ndan Cedidiye Meydanı'na kadar pedal çevrildi.

DÜZCE(İHA) – Türkiye Bisiklet Federasyonu, Düzce İl Temsilciliği ile Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte tekerler, 30 Ağustos Zafer Bayramı için döndü.

Bisikletseverler bayraklarla süsledikleri bisikletleriyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla; Türkiye Bisiklet Federasyonu Düzce İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet korteji büyük ilgi gördü. Zafer Turu'nda Düzceli bisikletseverler, Kuyumcuzade Bulvarı'ndan, Rasim Betir Bulvarı'na oradan Atatürk Bulvarı'na ve son olarak Cedidiye Meydanı'na kadar pedal çevirdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Düzce Belediyesi Türkiye Düzce Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title