Haberler

Düştüğü not çok konuşulur! Icardi'den Fenerbahçe'ye olay gönderme

Güncelleme:

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye gönderme yaptı. Şampiyonluk kutlamalarından teknik direktör Okan Buruk ile bir fotoğraf paylaşan Icardi, paylaşımına, "10 yıl boyunca şampiyonluk fotoğrafı paylaşmayı beklediniz. Ve işte en iyi fotoğraf" notunu düştü.

Spor camiasının günlerdir konuştuğu ve TFF'den 1 maçlık men cezası alan Süper Lig devi Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

FENERBAHÇE'YE OLAY GÖNDERME

Sosyal medya hesabından şampiyonluk fotoğraflarından birini paylaşan Icardi, Şampiyonluk kutlamalarından teknik direktör Okan Buruk ile fotoğrafını paylaşıp, "10 yıl boyunca şampiyonluk fotoğrafı paylaşmayı beklediniz. Ve işte en iyi fotoğraf" notunu düştü.

İşte Icardi'nin o gönderisi;

Düştüğü not çok konuşulur! Icardi'den Fenerbahçe'ye olay gönderme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Mauro Icardi Galatasaray Okan Buruk Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

pusatalfa:

İcardi Yumruk yapma onuda montajla başka Bir şeye benzetir ler

64
36
yanıtYanıtla
SadeceGerçekler:

Senin insanına, senin ülkenin insanına hareket yapmış ama umurumda bile değil. Konu futbol olunca edep ve haya yok hükmünde değil mi? Bu ayıp sana yeter...

yanıt42
yanıt64
ibrahim seçer:

Kardeşim öyle bişey yok ben maçı bizzat stadda izledim yaptı adam hareketi

yanıt22
yanıt26
Bulo Can:

Nouma benzer hareket yapti diye 6 mac ceza almisti yanlis hatirlamiyorsam ve akabinde Besiktas kuluple ilisigini kesmisti. Takim arkadasinin karisiyla yatan adami transfer eden kulupten, birkac gol atti diye askin olayim diye bir tarafini yirtan taraftardan zaten baska ne beklenirdi ki. Istisnalar haric yonetiminizden, teknik direktorunuze, futbolcunuzdan taraftariniza kadar omurgasiz bir durus sergiliyorsunuz. Bugun bunu gormezden gelip arkasinda durursun, yarin elin yabanci futbolcusu gelir senin taraftarina bir tarafini gosterir, o zaman da alkis tutarsin.

yanıt15
yanıt15
Mustafa Kaya:

bu senede zor gözüküyor ramsparka 4puan önde cıkması lazım FB .. acil ismail kartal değişikliliği olması lazım yeni hoca FByi ucurur tam zamanı taze kan ..

15
36
yanıtYanıtla
Ømer Cinar:

evet bencede kac senedir en basarili teknik direktørunuzu kovun yerine jorge dedenizi getirin

yanıt0
yanıt2
bekir Kizildemir:

Adam cezalı ama FB ye gol atmaya devam ediyor

29
17
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Şeref yoksunu paylaşım yapmış... Avrupa da konuşsaydın Prag elinize verdi gönderdi sizi

21
17
yanıtYanıtla
sivri biber:

bu fenerliler ne kadar ağlıyor ya bunların hep kendi yaptıkları doğru. bu hakemler olmazsa ne yapacaktınız acaba.

15
12
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

Süper ligde ?ampiyonluklar nasıl elde ediliyor hiçbir bilgisi yok, kalkmış aklınca dalga geçiyor. Gerçi İcardi nin düzene hemen ayak uydurduğunu da gözden kaçırmamak lazım.

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title