Haberler

Dursun Özbek Ali Koç'u fena bombaladı: Yanına kalmayacak

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanan olaylar hakkında yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u sert sözlerle eleştiren Özbek, "Ali Koç ve yancılarının o gün yaptıkları eşkıyalık yanlarına kalmayacak; bunu söylemek istiyorum. Önce maçı izlemeye gelmekten imtina edin, sonra silahlı adamlarla, korumalarla boş stadı basmaya çalışın. Sahaya girip, insanlara saldırın. Böyle bir eşkıyalık olamaz" dedi.

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda yenerek şmpiyonluk yarışının son haftaya kalmasını sağladığı dev derbinin yankıları sürüyor.

Dursun Özbek Ali Koç'u fena bombaladı: Yanına kalmayacak

"MAYISLAR BİZİMDİR, ALİ KOÇ'UN YAPTIĞI YANINA KALMAYACAK"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi mağlubiyeti ve sonrasında yaşananlar hakkında Sözcü'ye açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştiren Özbek, "Galatasaray her maçını kazanmak için oynar. Evet; küme düşme ve şampiyonluk hesapları yapılabilir ama Galatasaray hiçbir zaman böyle aritmetik hesapların içinde olmaz. Bir tek amacımız var, sahaya çıkıp en iyi sonucu almak... Galatasaray en zor zamanlarında bile 'Mayıslar bizimdir' demiş ve bunu dost düşman herkese göstermiştir. Adnan Polat döneminde de 20.45'i eklemiştir. Kurumsal yapı, sportif yapılanmamız değişir, başkanlarımız değişir ama mayıslar bizim kalır. Fiinallerin takımıyız. Bu pazar Konya'da finali oynuyoruz, kazanacağız. Mayıslar bugün de yarın da 100 yıl sonra da Galatasaray'ın olacak. Ali Koç ve yancılarının o gün yaptıkları eşkıyalık yanlarına kalmayacak; bunu söylemek istiyorum. Önce maçı izlemeye gelmekten imtina edin, sonra silahlı adamlarla, korumalarla boş stadı basmaya çalışın. Sahaya girip, insanlara saldırın. Böyle bir eşkıyalık olamaz! Kulübümüz hukuki anlamda aynı gece girişimlerini yaptı. Nitekim, sonuçlarını da gördük. Ne gerekiyorsa en kuvvetli şekilde yapıp, süreci takip ediyoruz. Yakında bu eşkıyalığın yapan kim olursa olsun yanına kalmayacağını göreceksiniz" dedi.

Dursun Özbek Ali Koç'u fena bombaladı: Yanına kalmayacak

"ARKADAŞLARIMIZ HASTANEDE YATIYOR"

Koç'un saha görevlileri ile arasında yaşadığı olayları tekrar hatırlatan Özbek, "Darp ettikleri arkadaşımız hastanede yatıyor. Bu durumun bile seçim malzemesi yapılıyor olması son derece rahatsız edici. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bu konuda da konuşacaklarım var ama camiamızın konsantrasyonunu bozmaktan kaçınıyorum. Zamanı gelince biz de konuşacağız. Şu anda tek gündemimiz, pazar günü oynayacağımız maç ve kazanacağımız şampiyonluk... Şu an transferin konuşulmasından ziyade hafta sonu kazanacağımız zaferin konuşulmasını istiyorum. Florya'da yatıp kalkıyoruz. Takımın yanındayız Galatasaraylıyız; Galatasaray'a hizmet etmek en önemli hedefimiz. Galatasaray'a hizmet etmek isteyen herkese kapım açık. Ama dedikodularla bu camianın içine nifak tohumlarını ekmeye çalışanlarla da savaşmaktan kaçmam. İhaleyi şeffaf yapmadılar diyorlar ama biz henüz bir ihale yapmadık ki! Kimseyle herhangi bir sözleşme imzalamadık. İki firma daha var; onları ve niyetlerini de dinlemek istiyoruz. Proje üzerinde konuşulan şeylerin doğruyu yansıttığını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Dursun Özbek Ali Koç'u fena bombaladı: Yanına kalmayacak

Haberler.com / Şahin Solak - Spor

Dursun Özbek Dursun Özbek Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (8)

Murat Yıldırım:

Ben de bugün Tursun mu Timur mu Ekşi mi hangisi çıkacak ve müthiş açıklamalar yapacak diye düşünüyordum :)

58
52
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

üçünden sinek ikili çıktı :))

yanıt36
yanıt25
akif null:

Ağlama sırası sendeee... Özbek Ağ la ma

50
55
yanıtYanıtla
Karaşal:

Ali koçun annesi zamanında çocuklarını bırakıp gs kongre üyesine kaçtı. İnanmayan yazsın googla “ali koçun cici babası kim” ali koç bizim üvey oğlumuz. :D

44
33
yanıtYanıtla
Awesome:

Sen koç ailesini araştır önce Karaşal bilmediğin konularla ilgili burda rüzgar yapmak hoş değil.

yanıt18
yanıt17
Şükrü Polat:

Erden Timur, Yok başkanım tam olarak öyle olmadı:)))

48
19
yanıtYanıtla
SELÇUK GÜNDOĞDU:

BENCE ADI GİBİ DAVRANSADA DURSA DAHA ÖNNEMLİ GİBİ GÖZÜKECEK,DURSUN BAŞKAN:))))

15
7
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Dursun Özbek bırak bu ajitasyonları Galatasaray bu maçı bahis şirketine kaç milyon dolara sattığını açıklasın ?

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title