Haberler

Dünya Üçüncüsü Hakkarili Sporcu Yurda Döndü

- Dünya üçüncüsü Hakkarili sporcu yurda döndüHAKKARİ - Tayland'ın Bangkok kentinde yapılan Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Hakkarili sporcu Gezemnur Tatlı yurda döndü.

- Dünya üçüncüsü Hakkarili sporcu yurda döndü

HAKKARİ - Tayland'ın Bangkok kentinde yapılan Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Hakkarili sporcu Gezemnur Tatlı yurda döndü.

Türkiye Muaythai Federasyonu Faaliyet Planı'nda yer alan ve IFMA tarafından gerçekleştirilen Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası, Tayland'ın Bangkok kentinde yapıldı. Türkiye'den şampiyonaya 44'ü sporcu olmak üzere, hakem, idareci, doktor, yönetici ve antrenör olmak üzere 67 kişilik kafileyle katılmıştı. Daha önce 33 kiloda Türkiye şampiyonu olan Hakkarili 11 yaşındaki Gizemnur Tatlı, Tayland'ın Bangkok kentinde yapılan Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası'nda Gizemnur Tatlı, dünya üçüncüsü oldu. Hakkari'ye gelen 11 yaşındaki Gizemnur Tatlı, Hakkari Belediyesi önünde arkadaşları tarafından karşılandı. Tatlı, şampiyonada dünya üçüncüsü olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu başarıyı hocası Ünal Aşık'a borçlu olduğunu söyledi.

Sporcusu ile birlikte Tayland'ın Başkenti Bangkok'de dönen Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Muaythai Hakkari İl Temsilcisi ve Antrenör Ünal Aşık ise valimizin desteği ile büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Aşık, "Verilen destekle burada öğrendik ki Hakkarili çocuklara destek verilirse neler yapılabileceğini gördük. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakkari Bangkok Tayland Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title