Haberler

Dünya Tekvando Şampiyonu Nafia Kuş, Üstü Açık Otomobille Adana'da Tur Attı

Güncelleme:

Dünya Tekvando Şampiyonu Nafia Kuş, çocukluk hayali olan üstü açık klasik otomobille Adana'da kent turu attı. Kuş, Paris Olimpiyatları'nda altın madalya kazanma hedefine de değindi.

ADANA'da Dünya Tekvando Şampiyonu Nafia Kuş (28), çocukluk hayali olan üstü açık klasik otomobille kent turu attı.

2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 73 kiloda dünya Şampiyonu, ardından da Avrupa şampiyonu olarak 25 gün arayla 2 altın madalya kazanan Nafia Kuş, memleketi Adana'ya geldi. Bayramı ailesiyle geçirecek olan Kuş, çocukluk hayalini de gerçekleştirmek için Türk bayrağı açıp, üstü açık klasik otomobille konvoy eşliğinde kent turu attı. Adana caddelerinde boynunda madalyaları ile tur atan Kuş, daha sonra Adana Valiliği'nin bayramlaşma programına katıldı. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Vali Süleyman Elban'ın kutlayıp çiçek verdiği Nafia Kuş, burada açıklamalarda bulundu.

'KENT TURU HAYALİMDİ'

Nafia Kuş, hedefinin Paris'te 2024 yılında düzenlenecek Yaz Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Kuş, "Daha önce dünya şampiyonu olan sporculara kendi illerinde karşılama yapılıyordu. Ben buna çok özeniyordum ve bu kent turu benim hayalimdi. Adana sokaklarında büyümüş birisi olarak bu hayalimi bugün gerçekleştirdim. Tek eksik hayalim kaldı. O da Paris Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmak. İnşallah Paris Olimpiyatları'nda da altın madalya kazanıp yine Adana sokaklarında tur atacağım" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Çocukluk Dünya Adana Paris Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title