Haberler

Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'nun hali tribündeki eşini kahretti: Çok üzgünüm

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası'nda mücadele eden Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Cristiano'nun yedek kalmasıyla birlikte adeta yıkılan Georgina Rodriguez, "90 dakika boyunca dünyanın en iyi oyuncusunun tadını çıkaramadığım için çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nda mücadelesini sürdüren Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez hayat arkadaşına destek mesajı verdi. Rodriguez, son oynanan ve 6-1'lik Portekiz zaferiyle sonuçlanan İsviçre maçında Ronaldo'nun süre almaması ile ilgili üzüntüsünü paylaştı.

"TADINI ÇIKARAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Rodriguez, "90 dakika boyunca dünyanın en iyi oyuncusunun tadını çıkaramadığım için çok üzgünüm. Taraftarlar sürekli seni çağırıyor ve adını haykırıyor." paylaşımını yaparak sosyal medyada konuşuldu.

Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu gördüğü hal eşini yerle bir etti: Çok üzgünüm

HER MAÇA GİDİYOR

Georgina Rodriguez ve çocukları, Cristiano Ronaldo'yu Dünya Kupası'nda da her maçta tribünde destekliyor. Turnuvanın başından beri Katar'da konaklayan ve sık sık paylaşımlar yapan Rodriguez, Portekiz'in İsviçre'yi 6-1 yendiği maçta da takımın en büyük destekçilerinden biri oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Portekiz Haberler

500

Yorumlar (5)

metin:

eğer Ronaldo yedek kalmaya devam ederse takımı şampiyon olur. ama reklamlarda oynasın şov adamı. bak Messiye adam gerçek bir yetenek sevmem ama tam bir yetenek

22
129
yanıtYanıtla
corci:

geçti o günler be abla, artık ronaldo takıma zarar veriyor, onsuz daha iyi takım.

26
125
yanıtYanıtla
Ekrem Balcı:

Ronaldo nun sahata olması rakip için tehdittir Ronaldo Portekiz'i yıllarca sırtında taşıdı orada oynayan hiçbir futbolcu ronaldo'dan iyi olamaz çok koşmakla iyi olunmuyor yetenek tecrübe lazım Messi Ronaldo'nun yanında hiçtir

7
2
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

artık cr7 ninde bunu anlaması lazım ülkesinin başarısı sonuçta oda biliyor form düşüklüğü olduğunu

1
1
yanıtYanıtla
Selim Seckal:

Kenara cekilme vakti geldi artık bence gençlere yol verilmeli

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title