Haberler

Dünya Abdullah Balıkuv'un Golünü Konuşuyor: Carlos'un Golünü Attı

Güncelleme:

Bucasporlu Abdullah Balıkuv'un Sivasspor'a attığı gol dünya basınının dikkatini çekti. İspanya'nın Marca Gazetesi golü "Roberto Carlos'un ünlü golünü attı" başlığıyla yayınladı.

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur rövanş maçında Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor'u evinde 1-0 yenerek elemeyi başaran Bucaspor'da 3'üncü dakikada galibiyet golünü atan sol bek Abdullah Balıkuv, Avrupa basının dikkatini çekti.

Sol köşeden sıfıra yakın bir noktadan muhteşem bir vuruşla kaleci Ali Şaşal'ı avlayan Abdullah'ın golü, İspanya'nın önde gelen gazetesi Marca'da geniş yer buldu. Marca, 1998 yılında Real Madrid'de Roberto Carlos'un Tenerife'ye attığı golün aynısını Abdullah'ın attığı belirterek, Bucaspor'un golünü internet sitesi üzerinden takipçileriyle paylaştı.

"ROBERTO CARLOS'UN ÜNLÜ GOLÜNÜ ATTI"

Marca'da yer alan videolu haberde, "Bucaspor'un oyuncusu Abdullah Balıkuv, 1998'de Roberto Carlos'un ünlü golünü attı. Balıkuv'un golü takımına zafer kazandırdı" ifadelerine yer verdi.

Marca'da yayınlanan Abdullah'ın golünü binlerce kişi izledi, videoya yorum yağdı. Takipçilerin bir kısmı, Abdullah'ın golünün Carlos'tan daha iyi olduğunu, golden çok etkilendiklerini belirtti.

"GOLÜMÜN ROBERTO CARLOS'UN ATTIĞINA BENZETİLMESİ GURUR VERİCİ"

Attığı güzel golün mutluluğunu yaşayan genç futbolcu, "Emre Özkan ağabey bana çok iyi bir pas attı. Ben de o an gelişine vurdum ve güzel bir gol oldu. Elbet öncelikle takımımın tur atlaması benim için mutluluk verici. Ben de kariyerimde farklı, güzel bir an yaşadım. Golümün efsane oyuncu Roberto Carlos'un attığına benzetilmesi benim için ayrıca gurur verici" diye konuştu.

Geçen hafta ligde Kastamonuspor 1966 engelini 3-1 geçerek rahatlayan Bucaspor, kupada Sivasspor'u da yenip büyük moral buldu. Taraftarlar 90 dakika bitiminde futbolcuları ve teknik ekibi bağrına bastı.

Futbolseverlerin yine büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu Başkan Ahmet Doğan, üst üste alınan galibiyetlerle çıkışa geçtiklerini ve çizgilerini bozmadan yollarına devam edeceklerini söyledi. Sarı-lacivertliler, 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarının son haftasında pazar günü deplasmanda Etimesfut Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Carlos Sivasspor İspanya Marca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

ahmet 58:

orta yaptı kaleci önde idi gol oldu kaleci hatası abartılacak bi şey yok böyle gollere devam etsin de görelim.

0
5
yanıtYanıtla
unknow:

abuzer adam gol kötü dememiş ki şansa bir gol olduğunu söylemiş ki buna itiraz edecek birisi çıkacağını sanmıyorum.

yanıt3
yanıt0
ahmet sansli:

tesaduf adres bulan gol boyle goler atan futbolcusa tamam ustalik ama sansa guzel gol

3
0
yanıtYanıtla
SEES:

Tesadüf olan golleri atan fulbolcu buysa arya güzel gol

yanıt1
yanıt1
SEES:

Tesadüfler ruhun yansımalarına atılan ustalık ama robb güzel gol

yanıt1
yanıt2
SEES:

Tesadüffen yapılan ortadan gelen olduğu için ama bran güzel gol

yanıt1
yanıt2
SEES:

Tesadüfler ardından yapılan güzel tınılı şarkı gibi ama rickon güzel gol

yanıt1
yanıt1
SEES:

Tesadüflerin birleşimi inşallah hükmedecek ama jon veya aegon güzel gol

yanıt1
yanıt1
CEMAL OKKA:

vayy kardeşim yarın seni izlemeye gelirler. 2 hareket yap iki güzel şut vur büyük takımdasın ;)

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title