Haberler

Diyarbakır: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Gurup Lideri Diyarbakır Diskispor, Hafta Sonu Sahalarında Oynayacakları Ceyhanspor Maçı İçin Galibiyet Yemini Etti.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Gurup lideri Diyarbakır DİSKİSpor, hafta sonu sahalarında oynayacakları Ceyhanspor maçı için galibiyet yemini etti.

Teknik Direktör Nurettin Şiro nezaretinde Ceyhanspor maçının taktik provasını yapan sarı-kırmızılılar bu maçı kazanacaklarına dair yemin etti. DİSKİSpor'un başarılı futbolcusu Ramiz Ok, takımlarının geçen hafta talihsiz bir yenilgi aldığını belirterek, "Bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Genç, güçlü ve geniş kadromuz var. Bir maç kaybettik diye pes etmeyeceğiz. Hafta sonu sahamızda ve seyircimiz önünde Ceyhanspor ile oynayacağız. İdmanlarda galibiyete şartlandık. Bunu gerçekleştireceğimize de inanıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte galibiyet yemini ettik. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title