Haberler

Diego'nun Eşinden Suriyeli Mültecilere Anlamlı Ziyaret

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas'ın eşi Bruninha, İstanbul'da bulunan Suriyeli mültecileri ziyaret etti.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas'ın eşi Bruninha Leticia Cunha, son zamanlarda dünya kamuoyunun dikkatini çeken Suriyeli mültecilere duyarsız kalmadı.

SURİYELİ ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kendisi de iki evlat sahibi olan Bruninha, Orhanlı Merkez'e giderek buradaki Suriyeli çocuklarla bir araya geldi ve bu anları ölümsüzleştirerek Instagram sayfasından paylaştı.

"POLİTİKA VE DİN DEĞİL SEVGİ HAKKINDA KONUŞUYORUM"

Bruninha, paylaştığı fotoğrafların altına ise Portekizce ve İngilizce olarak "Ben politika ve din hakkında konuşmuyorum. Sevgi hakkında konuşuyorum" notunu düştü.

"HELAL OLSUN YENGE"

Ribas'ın eşi Bruninha'nın Suriyeli çocukları ziyaret etmesi ve onlara karşı hoşgörülü yaklaşması sosyal medyada da ses getirdi. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar, Bruninha'nın anlamlı hareketi karşısında "Helal olsun be yenge, alkışı hak ediyorsun." şeklinde yorumlarda bulundu.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Orhanlı Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

asrin:

Tebrikler bu duyarlılığın icin veren el alan elden hayirlıdır sizde bir hayır işlediniz

5
0
yanıtYanıtla
mehmet:

bu sitede isteyen istediğini yazıyor ve bunlar yayınlanıyor demekki. Konu ne, yorum yapanların dedikleri ne? Ayıptır, günahtır, kul hakkıdır. İnşallah kendi dillerine çevirip bu insanların düşüncelerini anlamıyordur ribas ailesi. Kendimize yakışanı yapalım.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title