Haberler

Depremin yaralarını saran çocuklar Muay Thai turnuvasında madalya için yarıştı

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremin yaralarını sarmak için çadırda Muay Thai eğitimi alan yaklaşık 80 çocuk, turnuvada madalya için yarıştı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yoğun hasara yol açtığı Hatay'daki çadır kentlerde yaşayan çocuklara, bir spor kulübü tarafından ücretsiz Muay Thai ve kick boks eğitimi verildi. Derece elde eden çocuklar madalyayla ödüllendirildi.

HATAY'ın İskenderun ilçesinde depremin yaralarını sarmak için çadırda Muay Thai eğitimi alan yaklaşık 80 çocuk, turnuvada madalya için yarıştı.

Kahranmaraş merkezli depremlerin yoğun hasara yol açtığı Hatay'daki çadır kentlerde yaşayan 80 çocuğa, bir spor kulübü tarafından ücretsiz Muay Thai ve kick boks eğitimi verildi. İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi'nde kurulu çadır kentin yanına briketlerle yapılan ringde turnuva düzenlendi. Çocukların aileleri de ring etrafında toplanarak turnuvayı izledi. Derece elde eden çocuklar, madalyayla ödüllendirildi.Turnuvayı düzenleyen spor kulübü yöneticilerinden Hülya İlbeyi, "Bu turnuva için çocuklarımızı önceden hazırladık. Çevre ilçelerden gelen depremzede çocukların da bu yaşadıkları durumdan kurtulmalarını sağlamak için buraya davet ettik. Turnuvada başarı elde eden çocuklarımızı da madalya ile ödüllendirdik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraş İskenderun Kick Boks Muay Thai Çocuk Hatay Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title