Haberler

Depremin vurduğu Yeni Malatyaspor'da 2 futbolcu sözleşmesini feshetti: Bu vefasızlığı asla unutmayacağız

Güncelleme:

1. Lig'den çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor'da deprem nedeniyle ödemeleri geciken Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, sözleşmesini tek taraflı feshetti. 2 futbolcuya tepki gösteren kulüpten yapılan açıklamada, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan şu dönemde yaptıkları bu vefasızlığı asla unutmayacağız." ifadelerine yer verildi.

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinden en çok etkilenen kulüplerden biri olan Yeni Malatyaspor, 1. Lig'den çekilmişti. Kulüp, deprem nedeniyle ödemesi geciken 2 futbolcunun sözleşmelerini tek taraflı feshetmesine büyük tepki gösterdi.

"BÜYÜK BİR AFETİN İÇERİSİNDE KALDIK"

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada, "İlimizde yaşanan deprem sonrasında çok büyük bir afetin içerisinde kaldık. Futbolcumuz Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık ve bu süreçte ligden çekilme kararı aldık.

"BU VEFASIZLIĞI ASLA UNUTMAYACAĞIZ"

13.02.2023 Pazartesi günü ödemesi yapılacak olan ancak deprem dolayısıyla geciken ödemeleri beklemeyen Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül, kulüplerine ve bu şehre büyük bir vefasızlık yaparak, sözleşmelerini tek taraflı olarak fesih ettiler. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan şu dönemde yaptıkları bu vefasızlığı asla unutmayacağız." ifadelerine yer verildi.

Depremin vurduğu Yeni Malatyaspor'da 2 futbolcu sözleşmesini feshetti: Bu vefasızlığı asla unutmayacağız

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Doğukan Deprem Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Selim Güler:

Lütfen diger kulüler bu iki futblcuyu almasinlar.

48
59
yanıtYanıtla
eren_korkmaz:

diğer futbolcularıda dinlemek lazım

yanıt58
yanıt1
Cevap :

Ligden çekilmişsin zaten genç oyuncular ne ile geçinecekler neyin tribi anlamadım. Tazminat vs benzeri bir durum olsa anlayacağım.

38
7
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

Ligden çekilmişsiniz ne yapıcaklardı tesise gelip çay kahvemi içicekler bu adamalarında bir hayatı ailesi var bakmakla sorumlu oldukları insanlar var çalışıp paralarını kazanıcaklar tabi

15
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title