Haberler

Demir Grup Sivasspor BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında lider Demir Grup Sivasspor, deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşılaştı, rakibini 3-1 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, üst üste 6. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'in lideri Demir Grup Sivasspor, 14. hafta mücadelesinde deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

Rakibi karşısında etkili bir performans sergileyen Demir Grup Sivasspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri; 26. dakikada Hakan Arslan, 30. dakikada Mert Hakan ve 54. dakikada Emre Kılınç kaydetti. BtcTurk Yeni Malatyaspor'un tek sayısı, 37. dakikada Guilherme'nin ayağından geldi.

Bu sonuçla üst üste 6. galibiyetini alan Demir Grup Sivasspor, tarihinin en uzun galibiyet serisini elde ederek puanını 30'a yükseltti. BtcTurk Yeni Malatyaspor ise 20 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Batı Çalışma Grubu Yeni Malatyaspor Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (19)

Dikkat:

RIZA hocanın çalıştırıpda başarısız olduğu takım yoktur.

17
4
yanıtYanıtla
FB Li:

Sanırım kontrolsüz para akıyo Sivas’a!. .

yanıt0
yanıt16
bjkli vatandaş:

adamlar ne hakemle kazanıyor ne devlet desteğiyle. analarının ak sütü gibi helal oynadıkları futbol

18
0
yanıtYanıtla
SİVASSPORRRR:

Zorunuza giden ne FB GS BJK liler anadolu takımı yardırıyo saygı duyacaksınız hemde en fazla yerli futbolcu oynatan takımdır Sivasspor . . .

16
1
yanıtYanıtla
.:

BU SENE SİVAS , BAŞAKŞEHİR , TRABZON BU 3 TAKIMDAN BİRİ ŞAMPİYON OLUR İNŞALLAH . BIKTIK BU KENDİNİ BÜYÜK SANANLARIN HER MAÇ KOLLANMASINDAN .

9
1
yanıtYanıtla
İLK YARIYI LİDER BİTİREN KUPAYI ALAMIYOR:

Dikkat Sivasspor 2008 de ilk yarıyı lider bitirmişti ama daha sonra hızlı bir düşüş yaşayarak şampiyon olamadı. Başakşehir geçen sene 8 puan fark atıp ilk yarıyı lider bitirdi ama şampiyon olamadı. 2004 de Bjk ilk yarıyı 11 puan farkla önde kapadı ama şampiyonluğu Fenere kaptırdı. 2011 de Ts 9 puanlık farkla devreyi lider bitirdi şampiyon Fener oldu. Bence Anadolu takımı kolay kolay şampiyon olamaz. Bu seneki Alanyaspor gibi düşüşe geçecek 2. yarı. Yoksa en iyi oynayan takımlar Fener ve Sivasspor.

6
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Merak etmeyin oparasyonla durdururlar. Birde sunu söylemek istiyorum. Trt de bir eski hakem var teknik analiz yapan, ben onun kadar yalaka onun kadar isgembeden atan onun kadar beyaza siyah diyen bir mahluk görmedim. Ve bu insanlar yillarca mac yönetti bu ülkede.

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU SENE ŞAMPİYONUZ ALLAHIN İZNİYLE

4
5
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

BİRGÜN TAKILCAKSIN YEMİN EDERİM. KALIBIMI BASARIM.

2
5
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Kırmızı beyaz şampiyon Sivasspor

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title