Haberler

    Darüşşafaka Siftah Yaptı

    THY Euroleague Top 16 E Grubu 6. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, sahasında Kızılyıldızı 69-66 yenerek ilk galibiyetii aldı.

    THY Euroleague Top 16 E Grubu 6. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, sahasında Kızılyıldızı 69-66 yenerek ilk galibiyetii aldı.

    İlk andan son ana kadar başa baş devaö eden karşılaşmanın ilk çeyreği temsilcimizin 21-19 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyrekte de dengenin ne bir şekilde bouzlmadığı maçta takımlar soyunma odasına 41-37 Darüşşafaka'nın üstünlüğüyle girdi. 3 çeyrekte de ilk yarıdaki görüntü bozulmadı.Son çeyreğe 55-54 önde giren Darüşşafaka Doğuş, karşılaşmayı Ender Arslan'ın son dakikada attığı üç sayılık basketle 69-66 kazandı. Bu skorla birlikt Top 16 turundaki ilk galibiyetini alan temsilcimiz son sıradan kurtulamadı.

    Darüşşafaka Doğuş'ta Semih Erden 14 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Ender Arslan ve Mhmet Yağmur 10'ar sayı Milko Bjelica 9 sayı, Jamaon Gordon ise 8 sayı 7 reboundlibiyette rol oynayan diğer isimler oldu.

    Kızılyıldız'da ise Tarence Kinsey 16 sayıyla maçın en skorer ismi olmasına rağmen mağlubiyete engel olamadı.

    Kızılyıldız Top 16 E Grubu'nda bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe'nin arkasında 2. sırada yer alıyor. Darüşşafaka Doğuş ise sonuncu durumda.

    Darüşşafaka Doğuş, Euroleague Top 16 turunda gelecek hafta Lokomotiv Kuban'a konuk olacak. Sırp temsilcisi Kızılyıldız ise sahasında KK Cedevita'yı ağırlayacak.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Ender Arslan Doğuş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title