Haberler

Darüşşafaka Lassa, başantrenör Selçuk Ernak ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa, başantrenör Selçuk Ernak ile yolların ayrıldığını açıkladı. Darüşşafaka, Basketbol Süper Ligi'nde bu yıl normal sezonu 6'ncı sırada bitirirken, play-off çeyrek finalinde Anadolu Efes'e elendi. İstanbul ekibi, Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne ise son 16 turunda veda etti.

p> Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa, başantrenör Selçuk Ernak ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Darüşşafaka Lassa, 2018 yılından bu yana başantrenörlük görevini üstlenen Selçuk Ernak ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "2018-19 sezonundan bu yana A takımımızın baş antrenörlüğünü yapan Selçuk Ernak'a, bu süreç boyunca Darüşşafaka'ya verdiği hizmetler ve kulübümüze sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar ederiz" ifadelerine yer verildi.Darüşşafaka, Basketbol Süper Ligi'nde bu yıl normal sezonu 6'ncı sırada bitirirken, play-off çeyrek finalinde Anadolu Efes'e elendi. İstanbul ekibi, Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne ise son 16 turunda veda etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Basketbol İstanbul Selçuk Lassa Efes Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title