Haberler

Daniel Sturridge, MLS ekibi Inter Miami ile anlaşmaya vardı

Güncelleme:

Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Daniel Sturridge'in yeni adresi belli oldu. 30 yaşındaki İngiliz yıldız, David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor'un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Daniel Sturridge ile yollarını ayırdı. Sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen 30 yaşındaki yıldız için uzun uğraşlar veren Fırtına, yıldız isme bordo-mavili formayı giydirdi. Kariyerinde ilk kez Ada'nın dışına çıkan Sturridge'in Türkiye macerası beklenenden kısa sürdü.

BİR TÜRLÜ DÜZENLİ FORMA GİYEMEDİ

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formunu bulmakta zorlanan İngiliz oyuncu, takıma adapte olamadı. Gerek Ünal Karaman gerekse Hüseyin Çimşir döneminde formayı bir türlü alamadı.

Bu sezon lig, kupa ve Avrupa'da 3 kulvarda; 36 maça çıkan Trabzonspor'da Daniel Sturridge bu karşılaşmaların sadece 16'sında boy gösterebildi. 38 maçın 15'inde sakat olan 30 yaşındaki oyuncu, 5'inde de kadroda olmasına rağmen forma giyemedi.

RUS EKİPLERİYLE GÖRÜŞTÜ ROTAYI DEĞİŞTİRDİ

Anthony Nwakaeme, Caleb Ekuban ve Alxander Sörloth'un gerisinde kalan Strurridge, transfer dönemi devam eden liglerdeki kulüplerle temasa geçti. Rusya Ligi'nden takımlarla flört halinde olsa da Sturridge, yeni durağını MLS olarak belirledi. MLS tarihinin 25. takımı olan Inter Miami, İngiliz futbolcuyla uzun süredir ilgileniyordu.

ABD temsilcisiyle el sıkışan 30 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor ile anlaşıp sözleşmesini feshetti. Tüm alacaklarından da vazgeçen Sturridge, bundan sonra vatandaşı Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin başarısı için ter dökecek.

(Asist Analiz)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Daniel Sturridge David Beckham Trabzonspor Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Kemal:

TS yi zerre kadar sevmem ama bu yıl şampiyon olsun onca destekten sonra şike şike diye aglamasin

2
26
yanıtYanıtla
UYANIK:

ne oldu YARİM YARİM oynatacaktı TS buna. . :) Strdge trabzonlulara oynattı :D

4
13
yanıtYanıtla
fenerly:

yattı yattı bunlara da taktı gitti :)

3
8
yanıtYanıtla
Ts:

Fenerden ögrendik

yanıt9
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Verilmiş sadakamız varmış top toplayıcı çocuklar daha fazla koşuyordu

7
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Şikeci degilmisiniz

1
5
yanıtYanıtla
Mustafa:

Iyikide gitmiş başkalarının.alin terine yazık oluyodu

6
0
yanıtYanıtla
CVH:

KEMAL sen sevmene ihtiyacımız sanki vardı da çıkmış konuşuyorsun. sen önce tuttuğun takımına bakda konuş. sen yardım yapılırken yanındamıydın yapanalarında bu kadar kesin konuşuyorsun. yada tuttuğun takımın başındaki için mi böyle söylüyorsun. bilmelisindirki önce gözünle göreceksin ondan sonra konuşacaksın. boş boş konuşmayacaksın. inşallah anlamışsındır.

5
0
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

T.s nın DAYI sı saglam. Bulurlar baska starrich

1
1
yanıtYanıtla
Erol Tost:

Sampiyon trabzonspor

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title