Haberler

    Cruzeiro'dan Fernandao Atağı

    Brezilya takımlarından Cruzerio, Fenerbahçeli forvet Jose Fernandao için harekete geçti. Kulüp yöneticisi Itair Marcado’dan da tecürbeli golcü için olumlu yorumlar geldi.

    Skorer Dış Haberler- Celal Umut Eren
    Fenerbahçe'de transferde satılması gündemde olan futbolcularından Jose Fernandao ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Cruzeiro'nun transfer konusunda ciddi adımlar attığı vurgulandı.
    Brezilya'da yayın yapan Terra Brasil ve Superesportes sitelerinde Cruzeiro'nun Fernandao konusunda teklif için harekete geçtiği aktarıldı.
    Buna göre Cruzeiro yönetiminin yıldız forvet ile temasa geçtiği ve beklentilerini öğrendiği öne sürüldü. Buna göre sarı-lacivertli forvetin, Fenerbahçe'de mevcut kazancını istediğini aktarıldı. Şu anda 2 milyon euro gibi yıllık bir maaşı olan Brezilyalı golcünün, ülkesi Brezilya'ya dönmek için de bu şartı ortaya koyduğu yazıldı.
    Ancak Cruzeiro'nun şu anda böylesi bir maaşı karşılayacak bütçesi olmamasının transferde sıkıntı yaratabileceği eklendi. Öte yandan, Fenerbahçe'nin de Fernandao için 1.5 ila 3 milyon euro arası bir bonservis bedeli beklediği kaydedildi.
    Bu arada Cruzeiro asbaşkanlarından Itair Marcado, bir radyo yayınına katılarak Fernandao hakkında olumlu görüşler bildirdi. Fernandao'nun önemli bir forvet olduğunu kaydeden Cruzeiro yöneticisi, "Sosyal medyada bazı taraftarların kabul etmediğine dair yorumlar var. Ancak Fernandao sürekli gol atabilen bir forvet. Transfer olması durumunda burada da gollerine devam edebilecek bir isim. Ancak şu anda Fernandao'nun takımı Fenerbahçe'de esas forvetleri sakat ve Fernandao da son maçında 2 gol attı" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Jose Fernandao Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title