Haberler

Adana'dan gitti kendini fena dağıttı! İsviçre, Balotelli'nin ayakta zor durduğu görüntüleri konuşuyor

Güncelleme:

Adana Demirspor'dan İsviçre'nin Sion takımına transfer olan Mario Balotelli gider gitmez saha dışı görüntüleri ile gündem oldu. İtalyan golcünün bir bar çıkışı iki kadınla sarhoş görüntülenmesi üzerine, daha dün açıklama yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın, "Orada çok sorun yaşayacağını düşünüyorum." ifadeleri akıllara geldi.

Geçtiğimiz günlerde bir toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Adana Demirspor Başkanı Mustafa Sancak, yaptığı açıklamalarda Mario Balotelli'nin başa çıkılması zor bir oyuncu olduğuna dikkat çekmişti. Daha önce karıştığı saha dışı olaylarla reçetesi kabarık olan Gana asıllı İtalyan futbolcunun, yeni takımı Sion için yerleştiği İsviçre'de bir bar çıkışında zorlukla yürüdüğü görüntüleri ortaya çıktı.

BAR ÇIKIŞI ZORLUKLA YÜRÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Adana Demirspor'dan geçtiğimiz günlerde İsviçre'nin Sion takımına transfer olan Mario Balotelli, daha ilk günlerden saha dışı görüntüsüyle gündem oldu. Bir bar çıkışında görüntülenen golcü futbolcu, aldığı aşırı alkolün etkisiyle başkalarının yardımı olmadan yürüyemedi.

Çılgın çocuk Mario Balotelli, kameralara fena yakalandı!

"SEZONU SION'DA BİTİREMEZ"

İsviçreli efsane futbolcu Georges Bregy ise görüntüleri çıkan Mario Balotelli için sert açıklamalarda bulundu. İtalyan yıldız hakkında konuşan Bregy, "Balotelli kafasında bir şeyleri değiştirmeli. Elbette takıma ve lige alışması için birkaç maça ihtiyacı var ama benim büyük soru işaretlerim var. Böyle giderse muhtemelen sezonu Sion'da bitiremez." diye konuştu.

MURAT SANCAK HAKLI ÇIKTI

Çok kısa bir süre önce Sion'a transfer olan Balotelli hakkında konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Mario bu, her gün bir haberi çıkıyor. Onu Sion'da dizginleyecek bir Murat Sancak yok, kahrını çekecek Gökhan Göktürk yok. Orada çok sorun yaşayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelerin üzerinden çok bir zaman geçmeden Mario Balotelli'nin ortaya çıkan görüntüleri görenlere 'Murat Sancak haklıymış.' dedirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

arda yucel:

al galatasaray"a seferovİcden daha çok İş yapar

3
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

O haliyle o iki kadınla muhabbet edebilir ve seyirci olur.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title