Haberler

    Charlotte'ta Yapılanma Rüzgarları: Howard ve Walker Takas Listesinde

    NBA'de Charlotte Hornets forması giyen Dwight Howard ve Kemba Walker, takımı tarafından takaslanacak oyuncular listesine konuldu.

    Doğu Konferansı'nda efsanevi oyuncu Michael Jordan'ın sahipliğini üstlendiği Charlotte Hornets, takımının en önemli yıldızlarından oyun kurucusu Kemba Walker'ı takımdan takas yolu ile gönderilebilecekler listesine ekledi ve diğer takımlara pazarlığa açık oldukları mesajını iletti.

    ESPN'in haberine göre, kötü kontratlar yüzünden takımın gelişiminde ilerleme kaydedilemezken, Charlotte yönetimi bu kötü kontratların (en az) birisinden kurtulmak adına takımın en (tek) parlak yıldızı Walker'dan da ayrılmaya hazır. 2018-19 sezonu sonuna kadar sezonluk 12 milyon dolarlık bir kontratı olan ve muadillerine göre daha karşılanabilir bir kontrata sahip olan Walker, takımdan takaslanması halinde ise Charlotte yeniden yapılanma sürecine gidecek.

    4 sezon 100 milyon dolar kontratlı , 2 yıl 47 milyon dolar kontratlı Dwight Howard, 3 yıl 42 milyon dolar kontratlı Marvin Williams ve 3 yıl 39 milyon dolar kontratlı Michael Kidd-Gilchrist gibi oyuncular da takım tarafından takaslanabilir oyuncular olarak gösterilse de, yüklü kontratları transferlere engel oluyor. Charlotte yönetimi, bu isimlerden birisini Walker ile beraber gönderip, karşılığında genç oyuncu ve seçim hakları talep ederek yeni bir kadro yapılanmasının peşinde.

    2017'de All Star seçilmeyi başaran 27 yaşındaki Walker, bu sezon 21.7 sayı ve 5.8 asist ortalamaları ile mücadele ediyor.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Charlotte Hornets Michael Jordan Dwight Howard Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title