Haberler

Cesc Fabregas, Alex Ferguson'un Yüzüne Pizza Attığını İtiraf Etti

Güncelleme:

2004 yılında oynanan ve Manchester United'ın Arsenal'i 2-0 mağlup ettiği maçın ardından, Alex Ferguson'a pizza fırlatan Cesc Fabregas suçunu itiraf etti.

2004 yılında Manchester United ile Arsenal arasında oynanan olaylı maçta Sir Alex Ferguson'un yüzüne fırlatılan pizzanın gizemi sonunda çözüldü!

ARSENAL'İN 49 MAÇLIK SERİSİ SONLANMIŞTI

Old Trafford'da oynanan ve Manchester United'ın 2-0 kazandığı maçta Arsenal'in 49 maçlık yenilmezlik serisi son bulmuş ve maçın sonunda soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylar İngiliz gündemine damga vurmuştu.

MAÇIN ARDINDAN OLAYLAR ÇIKTI

Maçın ardından iki takımın oyuncuları birbirlerine girerken, rakip takımın soyunma odası tarafından Ferguson'un yüzüne de bir dilim pizza fırlatılmıştı.

Fabregas, takım arkadaşı Martin Keown'un pizzayı kendisinin attığı yönündeki suçlamaları reddetse de, 13 yıl aradan sonra günah çıkardı.

CESC FABREAGS: PİZZAYI ATAN BENDİM

Sky'da yayınlanan 'A League of Their Own' programına konuk olan İspanyol yıldız, "Martim Keown yalan söylüyor çünkü o an önümde insanları yumruklamakla meşguldü. Yani bir şey görmesi imkansızdı! Ama evet, pizzayı atan bendim. Her şey bir anda oldu. Sesleri duyup soyunma odasından çıktım. Elimde bir pizza dilimi vardı ve Sol Campbell, Rio Ferdinand ve Martin Keown'u gördüm. Yumruk yumruğa kavga ediyorlardı. Bir an onlara katılacak gibi oldum ama sonra nasıl olduysa bir anda pizzayı fırlatıvedim. Birinin yüzüne geldiğini gördüm. Ama kesinlikle onu hedeflememiştim... Özür dilerim Sir Alex, gerçekten bunu yapmak istememiştim." diye konuştu.

Fabregas ayrıca pizzanın Ferguson'un yüzüne vurduğu anı elleriyle gösterdi ve stüdyodaki konuklar uzun süre kahkalarına engel olamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Cesc Fabregas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title