Haberler

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Yardımcı: "Başarıya İnandık"

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Hasan Kemal Yardımcı, basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi.

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Hasan Kemal Yardımcı, basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi.

Rizespor markasının tüm Rizeliler'e ait olduğunu belirten Yardımcı "Yeni yönetime biraz zaman verin, farkındalığı siz de göreceksiniz. Her şeyi dört dörtlük yapacak değiliz, bizim de hatalarımız olabilir" dedi.

Basın mensupları ile bir kafede sabah kahvaltısında bir araya gelen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı motivasyonlarının yerinde olduğunu söyledi. Yardımcı "İyi şeyler olacak. Bunu hep birlikte göreceğiz. Bu yönetim ile sağlıklı yürüyeceğiz. Bu marka hepimizin markası, hiçbir yanlışımız olmayacak demiyoruz, 100 üzerinden 100 alacağımızı da söylemiyoruz, bazen tökezleyebiliriz ama ayağa kalkmasını da biliriz" diye konuştu.

"Yönetimde farklılık var"

Eski yönetime göre yeni yönetimde farklılık olduğunu belirten Yardımcı "Bir şey yapılacak ise Rize'de yaşayanlar yapacak. Bu şehrin takımı ve buradan yönetilmeli. Yıl başına kadar bize süre verin, yeni bir yönetim ve bu yönetimin farkındalığını ondan sonra takip edin. Süper lig takımı olmak için çalışıyoruz, Yeni bir teknik heyet var, önümüzde uzun bir süre var, bu süreyi iyi değerlendirmemiz gerek. Sonunda hepimizin güleceğine inancım tam. Şu an Samsun maçını düşünüyoruz ve ona konsantre olduk" şeklinde konuştu.

"Bu ay yüklü ödememiz var"

Ekim ayı içinde 6.5 Milyon TL ödemeleri olduğunu belirten Yardımcı "Bu ay dudak uçuklatan ödemeler var. Bir yandan kaynak bulmaya çalışırken diğer yandan takımın başarısı ve eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Mayıs ayına kadar durum böyle. Mayıs ayında Süper Lig'e çıkarak rahatlamak istiyoruz. Sezon sonuna kadar moral bozmaya hakkımız yok" ifadelerini kullandı.

"Altınordu modelini oluşturmaya çalışıyoruz"

Yardımcı, alt yapı konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüştüklerini ve projeyi kendisine sunduklarını belirterek "Alt yapı bizim için bir üst lig kadar önemli, çok önemsiyoruz. Altınordu Modeli'nin bir örneğinin Rize'de olması için çalışıyoruz. Türkiye'de bu modelin en az 10 kulüpte olması gerektiğini düşünüyorum. Türk futbolu için bu çok önemli" dedi.

"Şenol Birol bizim değerimiz"

Rizesporlu efsane futbolcu Şenol Birol için bir özel program düşündüklerini de kaydeden Yardımcı "Bu isim Rize için önemli, kendisi için neler yapabiliriz düşüncesi var. Yeni oluşan bir konu ve bu konuda neler yapabileceğimizi tartışacağız, takım arkadaşları ile birlikte bir buluşma ve değişik konular olabilir. Alt yapımızdan neden Şenol Birol'lar çıkmasın" açıklamasında bulundu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Kemal Yardımcı Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title