Haberler

'Çatır Çatır Yedim'

İki Üç Defa Teşvik Primi Aldığını İtiraf Eden Tanju Çolak, "Hiçbir Yerim Sızlamıyor Parayı Çatır Çatır Yedik" Dedi.

İki üç defa teşvik primi aldığını itiraf eden Tanju Çolak, “Hiçbir yerim sızlamıyor parayı çatır çatır yedik” dedi.

Bir dönem Samsunspor, Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarında forma giyen ve gol krallığı yaşayan eski milli futbolcu Tanju Çolak, Futbol Extra dergisinin mayıs ayı sayısında yer alan açıklamasında, hiçbir futbolcunun kendisine göre maç satmayacağını ifade ederek, “Sadece teşvik primiyle karşı takımı yenmesi için para alır. Teşvik priminden dolayı hiçbir yerim sızlamıyor, parayı çatır çatır yedik. Türkiye'de hatır şikesi var. Sadece teşvik primiyle karşı takımı yenmesi için para alır, ben öyle düşünüyorum. Ben hiçbir futbolcunun maçı satmak için para aldığını görmedim, duymadım” diye konuştu.

Çolak, Türkiye'de artık hakem bağlamanın zor olduğunu vurgulayarak, ”Eskiden bağlanırmış, ama şimdi zor. Hele bugünlerde televizyonun girmediği yer yok, her şey göz önünde” dedi.

    

SAMSUNSPOR-FENERBAHÇE MAÇI

Samsunspor'dan rekor transferle G.Saray'a transfer olan Tanju Çolak, Hülya Avşar'la yasak aşk yaşamıştı.

    

Samsunspor ile Fenerbahçe arasında geçmiş dönemde yapılan maçla ilgili ortaya atılan iddialar konusunda açıklamalarda bulunan eski milli futbolcu, “Hem Fenerbahçe'den, hem de Galatasaray'dan büyük miktarda para gittiğini net olarak duydum” dedi.

Tanju, Samsunspor-Fenerbahçe maçında bir şeyler yaşandığının gerçek olduğunu öne sürerek,  “Beni maçtan bir hafta önce bir futbolcu aradı, 'Beni biri aradı, uçağı yolluyorum gel dedi' diye konuştu. Ben de sözünü ettiği kişiyi aradım ve 'Böyle böyle bir şey var, bu çocuk korkmuş, haberiniz olsun' dedim. Bunun haricinde en ufak noktam yoktur. Varsa, kendimi Taksim meydanına asmaya da hazırım.”

    

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title