Haberler

Caner Erkin'den hakem Hüseyin Göçek'e tepki: Bunlar kafayı yemiş

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Göztepe'ye mağlup olduğu karşılaşmada Caner Erkin'in hakem Hüseyin Göçek ve teknik direktör Erol Bulut'a gösterdiği tepki kameralara yansıdı. Milli futbolcunun Hüseyin Göçek'e sarf ettiği "Bunlar kafayı yemiş" sözleri dikkat çekti.

Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Fenerbahçe, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Göztepe, 9. dakikada Halil Akbunar'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı.

SON ANLARDA GOL GELMEDİ

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut, müsabakanın ikinci yarısında hücum oyuncuları Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Dimitrios Pelkas ve Sinan Gümüş'ü oyuna almasına rağmen Fenerbahçe, golü bulamadı ve Göztepe maçı 1-0 kazandı.

G.SARAY'IN 3 PUAN GERİSİNDE

Bu sonuçla ligde 6. mağlubiyetini yaşayan Fenerbahçe 51 puanda kaldı. Sarı-lacivertliler, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın 3 puan gerisine düştü. Süper Lig'de 8. kez kazanan Göztepe ise puanını 32'ye çıkardı.

CANER ERKİN'DEN TEPKİ

Karşılaşmanın 82. dakikasında Caner yaptığı itiraz sonrası sarı kart gördü. 87. dakikada Fenerbahçe'de Papiss Cisse oyuna dahil olurken Caner Erkin oyundan çıktı. Caner, oyundan çıkarılmasına çok tepki gösterdi. 87. dakikada oyundan alınmasına sinirlenen Caner'in görüntüsü ekrana yansıdı.

"BUNLAR KAFAYI YEMİŞ!"

Öte yandan Caner Erkin'in dün hakeme doğru "Kur'an çarpsın, bunlar kafayı yemiş" dediği de duyuldu. Karılaşmanın henüz 9. dakikasında geriye düşen Fenerbahçe'de futbolcular oldukça gergindi. Öyle ki bu oyuncuların saha içi eylemlerine de yansıdı. İkinci yarıda yaşanan pozisyon buna en büyük örneklerden birisi oldu.

Top Caner Erkin'in ayağındayken Göztepe'den Alpaslan sakatlık geçirince hakem Hüseyin Göçek oyunu durdurdu. Yapılan tedavinin ardından ise meşin yuvarlağı sarı-lacivertliler yerine sarı-kırmızılılara verdi. Caner Erkin, hakem Göçek'e "Kur'an çarpsın, bunlar kafayı yemiş" diyerek tepki gösterdi. Konuk takımın oyuncular ise topu Fenerbahçe'ye vererek Hüseyin Göçek'in hatasını bir anlamda telafi etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Göçek Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor?
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500

Yorumlar (10)

Yıldız:

Tamam FB kötü kabul ama 2 metre önünde yüzde yüz penaltıyı gördüğü halde vermeyen hakeme ve bu hakemleri koruyan sözde FB li Nihat Özdemir beye ne demeli. FB doğranıyor nihat efendi.

4
20
yanıtYanıtla
iki metre ön:

hangi penaltı nerde penaltı

yanıt2
yanıt0
gercek:

ne penaltisi lan sen kendini böylemi kandiriyorsun

yanıt12
yanıt3
çılgın fenerli:

bu adamı fenere tekrar alanlara hesap sormalı sanarsın çok guzel top oynuyoda isyan ediyo bir insan ortadan başka bıse bılmezmı ya bide 10 ortadan 8 i boş 2 sindede bizim forvetler boş

14
0
yanıtYanıtla
KRAL:

NE O CANER EFENDİ ŞAMPİYONLUK ELDEN GİDİYOR DEGİLMİ TUTUŞMAYA BAŞLADINIZ YENİLGİYİ HAZMEDEMEDİNİZ HAKEMLERE BULUYORSUNUZ SİZ ÖNCE HOCNIZA SONRADA OYNADIGINIZ FUTBOLA BAKIN SAG SOLA ÇAMUR ATMAYIN GÖZTEPE YENİLGİSİ ŞAMPİYONLUGUN HABERCİSİ DEGİLMİ SEVGİLİ BAŞKANINIZ ÖYLE DİYOR

7
0
yanıtYanıtla
GUMUCA 07:

Fenerin yense de yenilse de sürekli hakemlere kabahat bulmasına herkes alıştı zaten. tribünden maçı bir izletmek lazım bunlara. acaba oyuncuların hiç mi kabahatı yok.

5
2
yanıtYanıtla
selami:

maçta işini ciddiye almayan, oyunu savsaklayan ve arada bir sırıtan bir oyuncu vardı o da caner di. .

4
2
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Caner senin yüzünden gol yendi bi de konuşuyor ya kendisi:))) göztepeli adamı önünde tutcan arkanda değil hala öğrenemedin mi?Bi de Arkasında bıraktığı adam göztepenin en iyi sprinteri :))

6
0
yanıtYanıtla
EMRE:

DİKKAT EDİYORUM DA FENERLİ OYUNCUYA DOKUNDUNMU KENDİNİ ÇOK GÜZEL ATIYOR, SONRA HAKEMİ ÇEMBERE ALIYORLAR. AMA KENDİ YAPTIKLARINI GÖRMÜYORLAR. GÖZTEPENİN KAÇ TANE ATAĞINI YALANDAN KESİP FAUL ÇALIYOR.

2
1
yanıtYanıtla
Efsane Hamdi:

Bu Caner Fenerbahcede oldugu sürece 100 yil gecse Fener Sampiyon olamaz hayatimda tanidigim en kötü orta yapan adam fenerin bütün ataklarini bu bos ortalama öldürüyor birde tam artist gol kendi yüzünden yendi Saga sola bagriyor ayip ya hem kel hem bodur

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title