Haberler

Bursaspor-beşiktaş Maçına Doğru

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Beşiktaş Maçından 3 Puanla Ayrılmak İstediklerini Söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Beşiktaş ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "15 Mayıs 2004 tarihinden bu yana Bursasporlu taraftarların bu maçı beklediğini biliyoruz. Öncelikle şunu belirteyim, savaşa çıkmıyoruz. Saha içerisinde futbolun doğrularını yapıp 3 puanı almak istiyoruz. İnşallah futbolcu arkadaşlarımızla beraber kazanmak için sahada doğruları yaparak 3 puanı alırız. Taraftarlarımızdan maç boyunca bizleri

desteklemelerini ve taşkınlık yapmamalarını istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız da uzun zamandır bu maçı bekliyor. Arkadaşlarımızın üzerine aşırı motivasyon ve yük binmemeli, çünkü bu olay olduğu takdirde saha içerisinde doğruları yapamazlar. Burada amaç 90 dakika takımımızı desteklemek olmalı ve inanıyorum bu desteğin sonunda 3 puan alan takım biz olacağız. Beşiktaş'ın ligdeki durumu bizi ilgilendirmiyor. Futbolcularımın sahada yapacakları önemlidir" dedi.

(İHS-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title