Haberler

Burnley, Vedat Muriqi için 28 milyon euro teklif etti ancak Fenerbahçe kabul etmedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin formda golcüsü Vedat Muriqi'e İngiltere'den astronomik teklif geldiği ortaya çıktı. Premier Lig ekiplerinden Burnley'nin Vedat Muriqi için 28 milyon euro teklif ettiği ancak Fenerbahçe'nin kabul etmediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'in talipleri her geçen gün artıyor. 25 yaşındaki futbolcuyu Avrupa'da birçok kulüp yakından takip ediyor. Premier Lig'in önemli kulüplerinden Tottenham kısa bir süre önce sarı-lacivertli yönetimle temasa geçerek Muriqi'i transfer etmek istediğini bildirmişti.

28 MİLYON EURO AZ BULUNDU

Ancak en somut adım İngiltere'nin Burnley takımından geldi. Premier Lig'de şu anda 13. sırada bulunan Burnley, Kosovalı futbolcu için 28 Milyon euroluk bir bonservis bedeli önerse de bu teklif sarı-lacivertliler tarafından az bulundu.

İKİ SEBEPLE GERİ ÇEVRİLDİ

Bu cazip önerinin kabul edilmemesinin biri sportif diğeri idari olmak üzere iki önemli sebebi var. İlki takımın şampiyonluk yarışında Vedat Muriqi'e ihtiyacı var. Dolayısıyla golcü oyuncunun ayrılması demek şampiyonluk ümitlerinin tamamen bitmesi anlamına geliyor.

BORÇLARI KAPATACAK

Sarı-lacivertlilerde öncelikli hedef şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Kulübün mali açıdan bu gelirlere çok fazla ihtiyacı var. Bunlar gerçekleştikten sonra Vedat'ın satışı söz konusu olabilecek.

EN DOĞRU ZAMANDA VEDA

Ayrıca yönetim Vedat'ı doğru ve en değerli olduğu zamanda satmayı planlıyor. Bu zaman da henüz gelmiş değil. Kosovalı oyuncunun 28 Milyon euronun da üzerine çıkacak bir potansiyele sahip olduğu fikri hakim. Dolayısıyla futbolcudan gelecek para kulübün geleceği için de önemli olacak.

ÇIKIŞ YOLU

Özellikle yönetim mali açıdan hala tam anlamıyla çıkış yolunu bulamadı. Şampiyonlar Ligi geliri ve Vedat'ın 28'in de üzerinde olası satışı ile borçların önemli bir kısmının kapatılması ve kulübün biraz olsun mali açıdan düzlüğe çıkması hedefleniyor.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Burnley Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (43)

FIRTINA 61:

Vedat 25 milyon ediyorsa, Şörlot 40 milyon eder. . .

19
11
yanıtYanıtla
GS:

Kesinlikle

yanıt0
yanıt0
BİZDE YEDİK:

YALAN VE UYDURMA HABER OLDUĞU BESBELLİ. FENERBAHÇE ŞU ANDA 28 DOLARA MUHTAÇ DURUMDA. TEKLİF GERÇEK OLSAYDI İLK UÇAĞA KENDİ ELLERİYLE BİNDİRİRDİ ALİ KOÇ.

14
5
yanıtYanıtla
KAPLAN:

Bence 35 Milyon Euro eder Türkiye ligin en iyi forveti

8
9
yanıtYanıtla
alex:

Feneri şampiyon yapıp şampiyonlar liginde birkaç maç kazanırsa bu paradan fazla geliri olmuş olur. Satmamak mantıklı

13
4
yanıtYanıtla
çakıcı:

bundan burnley takımının haberi varmı :D

13
3
yanıtYanıtla
Fenerbahçe Spor Kulübü:

Barcelona''da 150 Milyon € teklif etti, onu da kabul etmedik.

7
5
yanıtYanıtla
YAHUUU AKILLI OLUN EMRE BOL DENEN:

YOWSAGDA DiYOR FENEV iSTESE RONALDOYU MESSiYi ALIR GETiRiR TABi ERMAN HOCANIN VERDiGi CVB EFSANE PES OYUNUNDAMI ZUHAHAHAHAHAHA FENEV KiM28 MiLYON EUROYU Bi ARADA GöRMEK KiM??? CULLSUZZZ SiKECiLER KADINKöYDE DiLENiP DURUYO

3
3
yanıtYanıtla
VEDAT MURİQİ:

Fenerbahçeye gelmiş son 10 yılın belkide en iyi forveti olabilir :)Ayağına sağlık umarım hiç gitmez.

5
1
yanıtYanıtla
FD:

burnley kim ki 28 milyon teklif etsin azcık akıl ya

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title