Haberler

Bu Kadar Da Olmaz Demeyin Oldu!

Güncelleme:

Trabzonspor'u konuk eden ve temsilcimizi 3-0 yenen CSKA Moskova'ya, tribünlerden sürpriz bir destek vardı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'u konuk eden ve temsilcimizi 3-0 yenen CSKA Moskova'ya, tribünlerden sürpriz bir destek vardı!..

Şike soruşturması ile birlikte başlayan Fenerbahçe-Trabzonspor çekişmesi CSKA Moskova karşılaşmasında da kendini gösterdi...

Rus taraftarların yoğunlukta olduğu Lujniki Stadı'nda bazı Türk taraftarların da CSKA takımını desteklemek için maça geldiklerini ifade etmesi dikkat çekti.

CSKA Moskova ile Trabzonspor arasında oynanan ve Rus temsilcisinin 3-0 kazandığı maçta bir grup Fenerbahçeli taraftar, CSKA tribünlerinde ev sahibi ekibin atkılarını açarak Trabzonspor aleyhine tezahürat yaptı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova, sahasında Trabzonspor'u 3-0 yendi.

47. dakikada sağ taraftan yapılan ortada savunma oyuncularının ve Wagner Love'ın dokunamadığı top Tosic'in önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

48. dakikada savunmadan atılan topta Seydou Doumbia kaleciyle karşı karşıya kalırken, kalesini zamanında terk eden Tolga, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

54. dakikada Aldonin'in uzak mesafeden yaptığı vuruşta, top az farkla auta gitti.

76. dakikada Wagner Love'ın sağ taraftan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Aleksander Cauna, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

84. dakikada sağ taraftan yapılan ortada Aleksander Cauna'nın gelişine yaptığı vuruşta top direkten döndü. Meşin yuvarlağı önünde bulan Evgeni Aldonin'in vuruşunda ise top az farkla auta gitti.

86. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Seydou Doumbia, Giray'dan kurtulduktan sonra yaptığı vuruşla farkı 3'e çıkaran golü kaydetti: 3-0.

Karşılaşma, CSKA Moskova'nın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title