Haberler

    Boluspor Kısa Yoldan Süper Lig'i İstiyor

    Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kalan maçlarını kazanarak Süper Lig'e doğrudan yükselmek istediklerini söyledi.

    Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kalan maçlarını kazanarak Süper Lig'e doğrudan yükselmek istediklerini söyledi.

    Ligin 32. haftasında 21 Nisan Cumartesi günü İstanbulspor'u konuk edecek Boluspor'un teknik direktörü Karafırtınalar, Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu.

    Geçen hafta Adanaspor'u deplasmanda yendiklerini hatırlatan Karafırtınalar, play-off ve ilk 2 iddialarının devam edebilmesi için İstanbulspor maçının kazanılması gerektiğini dile getirdi.

    Oyuncularının yüksek konsantrasyonla ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiğini vurgulayan Karafırtınalar, ligin bitimine 3 hafta kaldığını anımsatarak, "Üç maçı da kazanarak ilk 2'den Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Olursa ne ala, olmazsa da play-off'tan çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

    Boluspor'un play-off'a kalması durumunda "Şu takım rakibimiz olsun." demeyeceğini kaydeden Karafırtınalar, "Takımların her biri birbirinden değerli ve büyük yatırımlar yaparak Süper Lig'e çıkma mücadelesi veriyor. Biz de öyleyiz. Hepsi ile karşılaştık. Kazandığımız ve kaybettiğimiz de oldu. O maçlarda fizik gücü ve oyun kalitemizi daha da ileriye taşıdığımızı düşünüyorum. Bu kalan 3 maçta kim gelirse gelsin fark etmez bizim için." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sait Karafırtınalar İstanbulspor Boluspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title