Haberler

Boluspor 2 altyapı oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzaladı

Güncelleme:

- Boluspor 2 altyapı oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzaladı TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, ara transferin son gününde altyapıdan 2 oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

- Boluspor 2 altyapı oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzaladı

BOLU - TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, ara transferin son gününde altyapıdan 2 oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, ara transferin son gününde altyapı oyuncuları Arda Köksal ile Ensar Bilir ile profesyonel sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlı takımın devre arası kampına da katılan genç oyuncular Boluspor tesislerinde Kulüp Başkanı Abdullah Abat'ın da katıldığı törenle profesyonel sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde konuşan Başkan Abdullah Abat, genç oyuncuların kırmızı-beyazlı takımın değeri olduğunun altını çizerek, "Bana göre Boluspor'un bu seneki en önemli iki tane değeri yanımda oturuyorlar, Ensar ve Arda kardeşim. Bizim altyapımızın A takıma yetiştirdiği değerli futbolculardan birer tanesi. Bu süreçte bizim altyapıyla alakalı takip ettiğimiz bizzat teknik heyetin ve benim izleyip bu kardeşlerimizin A takıma destek olabileceğini düşündüğümüz ve bu aşamada da ara dönem kampımıza beraber götürdüğümüz iki tane kardeşimiz. Bunlar bizim değerlerimiz, en kıymetlilerimiz" diye konuştu.

"Altyapı ile ilgili yeni kararlar aldık"

Başkan Abat, Boluspor'un geçmiş dönemlerde Türk futboluna ve dünya futboluna değer kazandırmış bir kulüp olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bunun için geldiğimiz günden bu yana altyapıyla ilgili yoğun çalışmalar ve bazı programlar yapmış bulunuyoruz. Bunların meyvelerini bugünden başlayarak ileriki ilk 6 aylık dönemde ve gelecek yıl almaya devam edeceğiz. Bu arkadaşlarımızla profesyonel sözleşme imzalayacağız. Bolusporumuz ile Ensar ve Arda kardeşime hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Allah utandırmayacak. Hem kendileri için hem Boluspor için başarılı günler bizleri bekliyor olacak. İnşallah bu bir başlangıç olur. Futbol kulüplerinin kurtuluşu altyapılar olmalı. Biz radikal bir şekilde geldiğimiz günden bu yana altyapı ile alakalı gerçekten başarıya odaklı yeni tedbirler ve kararlar aldık. İnşallah bunun meyvesini önümüzdeki sezonlarda görmeye devam edeceğiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karaçayır Mahallesi Beypiliç Boluspor Haberler

Bakmadan Geçme

Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı, sünnet mi? Cuma namazı kılınışı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 10 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! 10 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 10 Mayıs Cuma günü ders işlenecek mi, grev var mı? Bugün (Cuma) ders var mı, okullar tatil mi? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 10 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? BDDK başkanı kimdir? Hafize Gaye Erkan'ın BDDK Başkanı olacak mı? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 10 MAYIS CUMA 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Resmi Gazete bugün (10 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! CUMA HUTBESİ 10 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title