Haberler

    Bogdanovic: Fenerbahçe Taraftarı Partizan Taraftarı Gibi Ateşli

    Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurduğu Sırp oyuncu Bogdan Bogdanovic, Avrupa'da şampiyonluk için mücadele edeceklerini söyledi.

    Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen ve Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Bogdanovic, sarı-lacivertli ekibe transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Böylesine büyük bir camiaya gelmekten ve yine böylesine önemli bir formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada Partizan'da olduğu gibi kendimi geliştirmek istiyorum. Zeljko Obradovic’ in öğretecekleriyle birlikte, çok büyük bir kulüpte oynayacağımı biliyorum. THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluk için mücadele edeceğiz" dedi.

    Fenerbahçe Ülker’in iyi oyunculardan kurulu, güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Bogdanovic, "Geçtiğimiz sezon da THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'e karşı oynadım. Çok önemli oyunculara sahip olduğumuzu biliyorum. Takıma bu sezon önemli oyuncular da dahil oldu. Fenerbahçe Ülker çok iyi bir takım. İstek ve hırs da mevcut diyebilirim. Ben bu sene iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

    Sarı-lacivertli ekibin THY Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği C Grubu'nu da yorumlayan genç oyuncu, "Zorlu bir gruptayız. Ancak Fenerbahçe Ülker büyük hedefleri olan bir takım. Dörtlü Final yolunda geçmemiz gereken bir adım" ifadelerini kullandı.

    Ayrıca, Fenerbahçe taraftarıyla ilgili olarak da Bogdanovic, "Fenerbahçe Ülker taraftarı, tıpkı Partizan taraftarı gibi ateşli. Büyük hedefler yolunda taraftarımız da bize yardımcı olacaktır" şeklinde görüş belirtti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bogdan Bogdanovic Fenerbahçe Ülker Partizan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title