Haberler

    Birkan Batuk'un Aşil Tendonu Koptu

    Güncelleme:

    Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nda Birkan Batuk, Belçika ile oynanan hazırlık maçında sakatlandı.

    A Milli Basketbol Takımı'nı Belçika yenilgisinden çok, genç yıldızı Birkan Batuk'un sakatlığı üzdü. Anadolu Efes forması giyen Birkan Batuk'un aşil tendonunun koptuğu ve takımla birlikte bugün Türkiye'ye gelerek ameliyata alınacağı açıklandı. Başarılı oyuncunun 6-7 ay kadar salonlardan uzak kalması bekleniyor.

    IVKOVIC BOZULDU

    Milli basketbolcu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Efes formasıyla önemli süreler almış ve performansıyla milli takım kadrosunda yer bulmuştu. Birkan Batuk'un sakatlık haberinin lacivert-beyazlı ekibin yeni coachu Dusan Ivkovic tarafından da üzüntüye karşılandığı, Sırp çalıştırıcının yeni sezonda Birkan'a büyük sorumluluklar vermeye hazırlandığı için planlarında değişiklik yapmak zorunda kalacağını söylediği öğrenildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Birkan Batuk Belçika Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title