Haberler

Beşiktaş taraftarından Arda Turan'a olay Seçil Erzan göndermesi! Tüm stat aynı tezahüratla inledi

Güncelleme:

Beşiktaş taraftarı, Eyüpspor ile oynanan maçta takımın teknik direktörü Arda Turan'a Seçil Erzan göndermesinde bulundu. Taraftarlar tribünde hep bir ağızdan, "Paralar nerede? Seçil Erzan oley" tezahüratında bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş, sahasında Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederken siyah-beyazlı taraftarların Seçil Erzan tezahüratı mücadeleye damga vurdu.

"SEÇİL ERZAN OLEY"

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın da aralarında bulunduğu birçok futbolcuyu dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan adına tezahüratta bulunan siyah-beyazlı tribünler, "Paralar nerede? Seçil Erzan oley" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarından Arda Turan'a olay Seçil Erzan göndermesi! Tüm stat aynı tezahüratla inledi

NE OLMUŞTU?

Banka şube müdürü Seçil Erzan, yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanıyor.

Beşiktaş taraftarından Arda Turan'a olay Seçil Erzan göndermesi! Tüm stat aynı tezahüratla inlediSeçil Erzan

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Seçil Erzan Arda Turan Beşiktaş Eyüpspor Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Anonim:

İzahı Olmayan Şeyin Mizahı Olur

89
5
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

HELAL OLSUN BJK TARAFTARINA.......

49
31
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Ardayi gunahim kadar sevmem! ama niye helal olsun?,ortada dolandiricilik var birkac yil sonra icerden cikar ve ondan bundan hatta arda dan terimden zengin olarak hayatina devam eder.Dun bir haber vardi adam bankadan para cekiyor dove dove aliyorlar elinden, eskiden cezasi 6 yildi sonra etten puften indirim cikar icerden, simdi bu sanda olursa bu dusuncede oldugunu bilenler helal olsun gaspciya yigitte para kum gibimi desinler

yanıt19
yanıt24
Mehmet Vatandaş:

Arman Usa: helal olsun bin kere helal olsun niye mi, bunlar senelerce futboldan vergisini ödemeden abartılı paralar kazandı, gözleri doymamış ki helal yollar, meşru yollar dururken yine vergi ödemeden gayrı meşru yollardan dünyaları kazanmaya niyetlendiler masum değiller

yanıt21
yanıt5
Yaşar Zorlu:

aç gözlülük aklın önüne geçerse böyle maskara olursunuz.

60
6
yanıtYanıtla
yorum bükücü:

yapılan ayıptır. futbolculuğunu taraftarlığını seversin sevmezsin o ayrı. ama bir insanın yılardır birikimini kaptırması , çoluğunun çocuğunun birikimini rızkını dolandırmasını mizah yapıyorsan ahlaksızsın eşrefsizsin demektir. zaten eski tribüncüler ardanın insta sayfasına özür mesajı yağdırmışlar.

19
33
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

vergisini ödemeden on, onbeş senede futbol ayağına kazanılan abartılı para gözlerini doyurmamış, meşru yollar dururken çoluk çocuğunun rızkını düşünmeden meşru olmayan yöntemlerle abartılı para kazanmaya devam etmek istemişler... taraftarın yaptığı mizah mı ahlaksızlık eşrefsizlik yoksa.....

yanıt19
yanıt3
cemd:

klasik bjk kalitesi

30
11
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Allah kimseyi bjk taraftarının diline düşürmesin kalite diye bişey yok,bu yüzden hep 3 üncü 4 ncü olup arkalardan nal topluyorlar, arda nın yaşı daha çok genç çok paralar kazanıp kayıplarını telafi edecektir,Allah can sağlığı versin ardayı seviyoruz

11
25
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bak aşağıda erman genç kardeşin yorumunu oku kalite kimde imiş bir daha düşün

yanıt8
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title