Haberler

Beşiktaş'ta Derbi Mesaisi Sürüyor

Beşiktaş, Hafta Sonunda Deplasmanda Galatasaray ile Oynayacağı Sezonun İlk Derbi Maçının Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Beşiktaş, hafta sonunda deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı sezonun ilk derbi maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana tedavisi süren kaleci Murat Şahin ve Ricardinho ile kendi programı dahilinde çalışmalarını sürdüren kaleci Rüştü katılmazken, şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiren Tello koşu yaparak çalışmayı tamamladı. Dünkü antrenmana hafif sakatlığı nedeniyle katılamayan İbrahim Toraman takımla birlikte çalışırken, Fransa'da bulunan eşinin doğum sancıları tutan Diatta, izin alarak Fransa'ya gittiği için çalışmaya katılmadı.

Takım halinde ısınma ile başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, 5'e 2 çalışması ve taktik varyasyonların ardından tam sahada çift kale maç yaptı.

Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını yarın saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bu arada Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da, saat 14.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

(İY-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title