Haberler

    Beşiktaş Sompo Japan Uzatmada Galip

    Normal süresi 77-77 biten maçta siyah-beyazlılar, evinde Darüşşafaka'yı mağlup etmeyi başardı.

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında , normal süresi 77-77 biten maçta Darüşşafaka'yı uzatma bölümü sonucunda 88-84 yendi.

    Beşiktaş Sompo Japan bu sonuçla ligde üçüncü galibiyetini elde ederken, Darüşşafaka ise üçüncü kez mağlup oldu.

    Müsabakaya Strawberry, Weems ve Semih Erden ile etkili başlayan Beşiktaş Sompo Japan, 3. dakikayı 10-4 önde geçti. Hızlı hücumları Johnson, Emircan Koşut ve üç sayı çizgisinin gerisinden Bell ile iyi değerlendiren Darüşşafaka, 7. dakikada 18-12 üstünlüğü eline geçirdi. Kalan bölümde siyah-beyazlılar farkı eritse de ilk çeyrek 20-20 eşitlikle tamamlandı.

    Karşılıklı basketlerle başlayan ikinci periyodun ilk bölümünde Strawberry, Erkan Veyseloğlu ve Sertaç Şanlı ile skor bulan ev sahibi ekip, 16. dakikayı 31-30 üstün geçti. Daha sonra Boatright'ın üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği basketle Beşiktaş Sompo Japan, devre arasında 42-39 üstün gitti.

    İki takımın da sert savunmayla başladığı maçın ikinci yarısında Beşiktaş Sompo Japan, Weems, Strawberry ve Diebler'ın sayılarıyla 27. dakikada 51-49 üstünlüğünü devam ettirdi. Kalan bölümde Strawberry ve Diebler ile skor bulmaya devam eden ev sahibi ekip, son çeyreğe de 60-53 önde girdi.

    Son periyoda iyi başlayan Darüşşafaka, Wilbekin ve Johnson ile ürettiği sayılarla 34. dakikada skoru lehine çevirdi: 63-64. Kalan bölümde Weems'in üç sayı çizgisinin gerisinden, Sertaç Şanlı'nın da pota altından bulduğu sayılara, konuk ekip Cummings-Wilbekin ikilisiyle yanıt verdi ve çekişmeli geçen karşılaşmanın normal süresi 77-77 eşitlikle tamamlandı.

    Maçın uzatma bölümünde iki takım da hızlı hücumlarda sayılar üretirken 43. dakika 82-82 eşitlikle geçildi. Kalan bölümde Strawberry, Erkan Veyseloğlu ve Diebler ile basketler kaydeden Beşiktaş Sompo Japan salondan 88-84 galip ayrıldı.

    Beşiktaş Sompo Japan: 88 - Darüşşafaka: 84

    Salon: BJK Akatlar

    Hakemler: Zafer Yılmaz, Mehmet Serdar Ünal, Serhat

    Beşiktaş Sompo Japan: Kenan Sipahi, Strawberry 21, Diebler 12, Weems 14, Semih Erden 7, Sertaç Şanlı 21, Boatright 7, Erkan Veyseloğlu 6, Lima, Can Maksim Mutaf

    Darüşşafaka: Wilbekin 18, Bell 23, Powell 3, Johnson 24, Eric 3, Emircan Koşut 2, Cummings 11, Okben Ulubay, Muhammed Baygül, Doğuş Özdemiroğlu

    1. Periyot: 20-20

    Devre: 42-39

    3. Periyot: 60-53

    Normal süre: 77-77

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emircan Koşut Sertaç Şanlı Semih Erden Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title