Haberler

Beşiktaş'ın Konuğu Başakşehir

Beşiktaş, ligin 4. hafta mücadelesinde yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Başakşehir’i konuk edecek.

Beşiktaş, ligin 4. hafta mücadelesinde yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Başakşehir'i konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederek 6 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, 4. hafta mücadelesinde yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Saat 17.00'da başlayacak olan müsabakayı Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ali Saygın Ögel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tarık Ongun olacak.

15. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 15. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 14 maçta iki ekipte sahadan 3'er galibiyet ile ayrılırken, oynanan 8 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Ligin 3 haftalık periyotunda rakip fileleri 10 kez havalandıran siyah-beyazlı ekip, ligin en golcü takımı konumunda bulunuyor. Geride kalan maçlarda 1 galibiyet, 2 mağlubiyet elde eden Medipol Başakşehir ise rakip fileleri 4 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadyumu Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title