Haberler

Beşiktaş, Gary Medel'i gözden çıkardı!

Güncelleme:

Siyah-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon gol veya asist yapma başarısı gösteremeyen Gary Medel'i göndermek istiyor.

Şilili oyuncu Gary Medel'in, Beşiktaş'tan ayrılacağı iddia edildi. Şili Milli Takımı'nın kampında bulunan Medel'e, Beşiktaş yönetiminin Türkiye'den ayrılırken "Kendine kulüp bul" dediğini iddia eden Şili basını, bu doğrultuda tecrübeli oyuncunun Türkiye'ye dönmemek için yeni bir anlaşma için zemin aradığını iddia etti.

1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Devre arasında Pellegrini'nin çalıştırdığı West Ham'a gitmek için görüşmeler yapan Medel'in, yeniden aynı rotayı izlediği de belirtildi. Tecrübeli oyuncu devre arasında İngiliz ekibine, "Bonservisimi alıp, gelirim" sözü vermiş ancak Beşiktaş bırakmamıştı.

Geçen sezon Beşiktaş'ta 24'ü Spor Toto Süper Lig'de, 11'i de Avrupa Ligi'nde olmak üzere toplamda 35 mücadelede forma giyen Medel, gol ya da asist katkısı yapamamıştı.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gary Medel Beşiktaş Şili Haberler

500

Yorumlar (2)

KARAKARTAL:

Ligde bu adam gibi hırslı topcu yok kalmalı bence

2
0
yanıtYanıtla
Ebru:

Çok yavaş futbol zekası yok faZla. Göze hoş gelen bir oyununuda yok. Okadar maça ben çıksam kazara bir gol atardım. Yada gol pası verirdim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title