Haberler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Alaattin Çakıcı'yı aramış

Güncelleme:

Alaattin Çakıcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kulüp içerisinde kendilerine muhalif olmalarıyla ilgili kendisini aradığını ve onun da Çebi'ye "Kulübe zarar vermiş ise oğlum olsa arkasında durmam" dediğini anlattı.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili görülen davaya, Alaattin Çakıcı'yla ilgili soru damga vurdu. Davada yargılananlar arasında yer alan Serkan Dakman'ın avukatı Engin Çelebi, ağabey Mahmutyazıcıoğlu'nun "Şafak'ın Alaattin Çakıcı'dan güç aldığını mı söylüyorsunuz?" sorusu üzerine "Bu hayat tarzından beslendiğini söylüyorum. Siz aynı varsayımlarla buradaki kişileri itham ediyorsunuz" cevabını verdi.

ALAATTİN ÇAKICI AÇIKLAMA YAPTI

Duruşmada ismi geçmesi üzerine Alaattin Çakıcı tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Çakıcı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yeğeni olmadığını ve ölümünden 3 ay öncesine kadar sık sık görüştüğünü fakat daha sonra iletişimi kestiğii söyledi. Çakıcı ayrıca Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kendisini Şafak Mahmutyazıcoğlu ile ilgili de aradığını söyledi.

"AHMET NUR ÇEBİ BENİ ARADI"

Çakıcı, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Ölümünden üç ay öncesine kadar kendisiyle sık sık görüşürdüm. Vefatından üç ay öncesi tüm ilişkilerimi kesmiştim. Bunu onun ailesi ve tüm yakın dostlarımız bilmektedir. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı sayın Ahmet Nur Çebi beni telefonla arayarak; abi bu Şafak'ın kulüple arasında problemler var ve senin adını kullanıyor dedi. Ben de kendisine, kulübe zarar vermiş ise ben onun değil oğlumun bile arkasında durmam dedim. Kendisi ile ilişkimi kestim dediğimde o da bana abi çok isabetli bir karar almışsın dedi. Üç ay sonra herkes gibi ben de ölümünü basından öğrendim. Rize'deki cenazesine geçmişin hatırından dolayı bir çiçek gönderdim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Alaattin Çakıcı Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500

Yorumlar (1)

Hayri :

Vallahi ülkenin çivisi iyice çıkmış bahanelerle insanlar konuşmasa yuzde 90 nını duyamayız bu işlerin bu ne hal yahu kriminal olmayan kimse kalmamış demekki devlet sistemi gerçekten çürümüş ki bu yapılar sistemin yerine geçmiş

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title