Haberler

Beşiktaş, Arjen Robben'e 2 Senelik Teklifte Bulundu

Güncelleme:

Alman basını, Beşiktaş'ın Bayern Münih'te forma giyen Arjen Robben'e 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiğini yazdı.

Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'teki 9 sezonluk macerasının sonuna gelen Arjen Robben'e Beşiktaş'ın ilgisi sürüyor.

Yeni dönemde Şampiyonlar Ligi'nde daha büyük hedefleri bulunan Siyah-Beyazlılar'ın 34 yaşındaki futbolcuyu için menajeri aracılığıyla ilk teması kurduğu bildirildi.

KARARINI SEZON SONUNDA VERECEK

İlk etapta Hollanda'ya dönüp kariyerini ülkesinde tamamlamayı planlayan tecrübeli oyuncunun, bu konudaki son kararını sezon sonunda vereceğini belirttiği öğrenildi.

Almanya basınında yer alan bilgilere göre, Kara Kartal'ın başarılı kanat oyuncusuna 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık kontrat önerdiği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Arjen Robben Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

KARA KARTAL:

Beşiktaş seneyede şampiyon. seneye zaten tek rakip başakşehir kalır oda dağılmazsa. cincona uefa transfer yasağı ve avrupadan men cezası verecek. fenere zaten aykutla azizi verdinmi bişey yapmana gerek yok otur izle komediyi. :))))

10
4
yanıtYanıtla
BABANIZ BEŞİKTAŞ:

Robbenin Türkiyede gelebileceği tek takım BEŞİKTAŞtır. gerisi fasa fiso. gesede ostrendusun kanat futbolcusunu ve vardarın orta saha futbolcusunu istiyor ama onlar gelmiyorlar. vardarlı futbolcu açıklama yapmış kariyerime avrupa oynayan bir kulüpte devam edeceğim demiş. gese ilk turdan eleniyor tabi::::

4
6
yanıtYanıtla
KARA KARTAL:

robben üst düzey bir futbolcu. Türkiye''de geleceği tek takım Beşiktaş. gese ve febe Robbene 1 gömlek küçük gelir. Beşiktaşta diğer dünya yıldızlarıyla oynar.

3
0
yanıtYanıtla
serhat kaya:

pastanın üzerindeki kremaya mı gelecek? canı krema mı çekmiş???

2
1
yanıtYanıtla
Hayati baş:

Tek ayağıyla şampiyon yapar Beşiktaş’ı

2
0
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Kimse boş konuşmasın robben bu ligi patatese çevirir her türlü döktürür keşke trabzonspora gelse diycem ama hayalinde sınırı var:))

2
0
yanıtYanıtla
MURTAZA:

Çok sık sakatlanamaya başladı ama eğer bizdeki patates tarlalarında sakatlanmazsa her türlü sallar ligi.

1
0
yanıtYanıtla
ihsan:

Baska ne yapsınlar sankı turkıye futbol ülkesi kım

0
1
yanıtYanıtla
Seçkin:

adam yıllardır türkiye''ye gelecek bir türlü gelemedi. Allah Allah ya. . . Şener ŞEN replikleri gibi bir olay. . . Hayırlısı.

1
0
yanıtYanıtla
HERALDE:

Ortalama 35 yaş olacak gibi duruyor hadi hayırlısı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title