Haberler

Benzeri görülmemiş Ronaldo pazarlığı! Herkes Napoli'nin Manchester United'a yaptığı teklifi konuşuyor

Güncelleme:

Napoli forması giyen Victor Osimhen'i renklerine bağlamak isteyen Manchester United, takımdan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo'yu bu transfer için takasta kullanmak istedi. Ancak İtalyan devi adeta Portekizli yıldız teklife dahil olunca fiyat artırdı. Napoli, Ronaldo'nun kiralanmasına ek olarak maaşının yüzde 70'nin karşılanmasını ve Osimhen için de 100 milyon euro bonservis ödenmesini talep etti.

Manchester United'dan ayrılmak isteyen Cristiano Ronaldo kendisine kulüp aramaya devam ediyor. Kadrosunu Osimhen ile güçlendirmek isteyen İngiliz ekibi son olarak Portekizli yıldızı Napoli'ye önderdi. Ancak beklemediği bir yanıt aldı.

NAPOLİ DÜNYALARI İSTİYOR

İtalyan medyasında yer alan habere göre, Manchester United, Napoli'ye Victor Osimhen için yaptığı teklifte Cristiano Ronaldo'yu kullandı. Portekizli yıldızı, İtalyan ekibine kiralamak isteyen Kırmızı Şeytanlar hiç ummadığı bir cevap aldı. Napoli, Cristiano Ronaldo'nun kiralık süresince maaşının yüzde 70'inin karşılanmasını ve Osimhen için de 100 milyon euro bonservis bedeli ödenmesini istedi.

Benzeri görülmemiş Ronaldo pazarlığı! Herkes Napoli'nin Manchester United'a yaptığı teklifi konuşuyor

MAAŞI VE YAŞI NEDENİYLE KULÜP BULAMIYOR

Transfer döneminin başından beri kendisine kulüp arayan Cristiano Ronaldo'ya maaş yükü ve 37 yaşına gelmesinden dolayı dünya devleri kapılarını kapadı. Şu ana kadar Premier Lig'de 3 maça çıkan Portekizli yıldız 131 dakika süre aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Cristiano Ronaldo Napoli Haberler

500

Yorumlar (1)

SEDAT AYBERK:

Ronaldo Türkiye'ye gel burda ekmmek cok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title