Haberler

Becali, Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti! Terim'in prensi başa bela oldu

Güncelleme:

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, Galatasaray'a savaş açtı. Becali, Morutan transferinin taksitlerini yatırmadığı gerekçesiyle UEFA'ya şikayet etti. Galatasaray hakkında da sert ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Morutan yüzünden Rumenlerle kriz çıktı. Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, Galatasaray'ın Morutan transferinde taksitleri yatırmadığını iddia etti.

TEHDİT EDİYORDU

Becali, Galatasaray'ın taksitleri geç yatırdığını ve dava açacağını ifade ediyordu. Romanya'dan Prosport'un haberine Becali, Morutan transferi için UEFA'ya gitti.

Becali dediğini yaptı, Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti! Terim'in prensi başa bela oldu

"PARA BEKLEMEKTEN BIKTIM"

Becali, "Galatasaray'dan para beklemekten bıktım. Türkleri UEFA'da dava ettim. Onlara oyuncu veriyorsunuz, sonra ödemelerini unutmuş gibi yapıyorlar" dedi.

Steaua Kulübü dediğini yaptı, Galatasaray'ı UEFA'ya şikayet etti! Terim'in prensi başa bela oldu

"NASIL ÖDEME YAPABİLİRİM"

Becali, Botaşani kulübünün transferden %9'luk payını alamaması hakkında da Galatasaray'a suçlama yöneltmişti. Bükreş ekibinin sahibi, "Galatasaray'dan para alamadım. Para almadan size nasıl ödeme yapabilirim" ifadelerini kullanmıştı.

TERİM'DEN SONRA KAYIP

Fatih Terim'in onayıyla transfer edilen Morutan, sezona iyi girdi, ancak takımla birlikte o da düşüşe geçti. Torrent geldikten sonra kulübeye hapsolan Rumen futbolcu, 23 maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Olimpiu Morutan Steaua Bükreş Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Ütopik Yorumcu:

ben olsam bende şikayet ederim adamı alıyorsan parasını vereceksin

12
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title