Haberler

Bavulunu bile topladı! Ancelotti'nin inadını kıramayan Arda Real'den ayrılıyor

Güncelleme:

Real Madrid'de teknik direktör Ancelotti'nin fazla forma şansı vermediği Arda Güler'in fiziksel olarak yeterli seviyeye gelmesi için sezon sonunda başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesi planlanıyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan fakat yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü istediği süreyi alamayan Arda Güler hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

SEZON SONUNDA KİRALANABİLİR

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin, Arda'yı fiziksel olarak yeterli seviyeye gelmesi için daha fazla süre alacağı bir takıma kiralık olarak göndermek istediği kaydedildi.

Bavulunu bile topladı! Ancelotti'nin inadını kıramayan Arda Real'den ayrılıyor

MILAN, DEVREDE

Marca'nın haberine göre Real Madrid, Arda'yı sezon sonunda forma giyip gelişebileceği bir takıma kiralık olarak göndermeye karar verdi. Haberde, Milan'ın daha önce Brahim Diaz transferinde olduğu gibi Arda'yı da kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Bavulunu bile topladı! Ancelotti'nin inadını kıramayan Arda Real'den ayrılıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Arda Güler Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

kalp atisi:

Vay arkadaş ardayi tut tut sonra oynatma sonra başka takima gitsin gözum görmesin de yuh artik anceloti

102
8
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

istediği yere gidebilir sorun yok o zaten yükünü tutmuş biz emekliler ne yapacağız onu söyleyin topa vurmasınıda bilmiyoruz bir takıma girsekte beş on kuruş ekmek parası çıkarıp tencereyi kaynatalım zaten bizi hangi takım bu yaştan sonra alıp top oynatırki

yanıt45
yanıt12
Luton Town:

2 seneye başakşehire gelir yeteneksiz

21
68
yanıtYanıtla
ibrahim seçer:

Bu kardeş kesin gs’li. ayıp kardeşim ne olursa olsun varsa dengi türk bu yaşta göster topu eline alsan karpuz sanarsın millete laf atma bari

yanıt12
yanıt1
Nilay Durmaz:

Milan falan da olmaz. Bu çocuğun Sevilla gibi Valencia gibi takımlarda oynaması gerekiyor 1 sezon. Sonrasında Milan Real Madrid gibi takımlara gitmesi daha doğru.

39
17
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Kadroya aldığın oyuncuya son 30 dakika içinde yer vermiyorsan bunun fizikle kimyayla bir ilgisi yoktur sanıyorum.

47
4
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

fenere geri gel

21
21
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Fenere bir daha gelmez hatta ve hatta akıllı olursa arda uzun yıllar köklü bir takımda oynar artık Türkiye de hemen hemen hiç bir kulübün gücü yetmez almaya

yanıt17
yanıt4
İlhami Büyükgüçlü:

Dünyanın en büyük kulübü sizi istiyorsa reddedemezsiniz

26
7
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Niye oynatmıyor ya

yanıt6
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title