Haberler

Batmanlı Engelliler Coştu!

Güncelleme:

Bedensel engelliler liginde engel tanımayan Batman Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, ligde fırtına gibi esiyor.

Sahasında komşu il Diyarbakır ekibini ağırlayan Batman ekibi, üstün oynadığı karşılaşmada rakibine 66 sayı fark attı.

Maçı 86-12 gibi açık farkla kazanan Batman Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, şu ana kadar oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak namağlup liderliğini devam ettirdi.

Batman Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, az sayıda taraftar izledi. Karşılaşma sonuna kadar üstünlüğünü rakibine kabul ettiren engelliler, farklı galibiyetin haklı gururunu yaşadı.

Ligde oynadıkları tüm maçları kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirten Batman Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, "Pazar günü Diyarbakır Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile oynadığımız 5. maçımızda da 82-16 gibi bir skorla kazanarak ligde 5'te 5 yaparak namağlup olarak liderliğimizi sürdürdük. Galibiyetten dolayı antrenörümüz Abdullah Bayram, sporcularımızı kutluyor. Maddi manevi desteğini esirgemeyen Batman İl Özel İdaresi, Batman Belediyesi, Batman Tüpraş Rafineri Müdürlüğüne, ayrıca idmanlarda sonra ulaşımda yardımcı olan Batman Aile Ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğüne, taraftarlarımıza ve maçı izlemeye gelen sporcularımızın ailelerine teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title