Haberler

Fenerbahçe Beko, Zenit'i 73-68 yendi! İşte maçın özeti

Güncelleme:

THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Rus temsilcisi Zenit'i 73-68 mağlup etti. Bu sonuçla sarı lacivertliler ligdeki 11. galibiyetini elde ederken, Zenit 16. mağlubiyetini yaşadı.

THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Rusya'nın Zenit takımını 73-68 yendi. Avrupa Ligi'nde sezona istediği gibi başlayamayan sarı-lacivertli takım, 11. galibiyetini alarak play-off potasına girdi. Zenit ise 16. kez mağlup oldu. Karşılıklı sayılarla başlayan maçın 5. dakikasını Fenerbahçe Beko 9-6 önde geçti. Ribauntlarda üstünlük kuran Zenit, bulduğu 7-0'lık seriyle 7. dakikada 13-9 üstünlük kurdu. Sloukas, Vesely, Datome ve Williams'ın elinden 10-0'lık seri bulan sarı-lacivertliler, son saniyelerde yediği baskete engel olamasa da ilk çeyreği 19-15 önde tamamladı.

WESTERMANN SON ÇEYREKTE SAZI ELİNE ALDI

İkinci periyoda iyi başlayan Fenerbahçe Beko, arka arkaya isabetli şutlar atarak 14. dakikada farkı çift haneye çıkardı: 17-30. Etkili oyununu sürdüren sarı-lacivertliler, 17. dakikada 17 sayılık (20-37) fark yakaladı. Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Beko, devre arasına 41-32 galip durumda girdi. Mücadelenin ikinci devresine iyi başlayan ev sahibi ekip, 25. dakikada farkı 4 sayıya kadar (44-48) indirdi. Kalan bölümde iki takımın da skor üretmekte zorlandı ve üçüncü çeyrek 54-50 Fenerbahçe Beko'nun üstünlüğüyle sona erdi. Son periyotta Westermann ve Williams'ın dış atışlardan kaydettiği isabetli şutlarla skor üreten Fenerbahçe Beko, sahadan 73-68 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Malcolm Thomas Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

Vesterman:

İyiki Fenerbahçe var

23
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

OLMAZ OLUR İNŞALLAH.

yanıt3
yanıt12
1234:

Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.

yanıt0
yanıt0
MEMET33:

FENERİN DIŞARDAKİ GÜÇLERİ DEVREYE GİRDİ ANLAŞILAN.

3
23
yanıtYanıtla
son gereksiz bükücü:

laf konuştum sanıyor şimdi bu gereksiz. .

yanıt6
yanıt3
cengiz:

son 10 yılda fb kulübü bjk ve gs gibi açıkgöz davranıp basketi 2. plana itip futbola yoğunlaşsaydı şimdi futbolda 2 uefa kupası vardı. ama basketbolda fbnin şampiyonlar ligi şampiyonluğu kupası benim için futbol uefa kupası değerindedir basketseverler içinse daha değerlidir.

9
3
yanıtYanıtla
ONUR:

Bjk yi bilmemde gs yi aysal yaktı o dönem mis gibi kadrosu vardı arroyo lu hatta playoff bile oynamıştı gs sonra borçlar ödenmedi şimdi alt ligde sürünüyor

yanıt3
yanıt1
süleyman:

Bir GS. li olarak feneri tebrik ediyorum. Başta antrenör sonra da oyuncuları. O çok kötü başlangıçtan sonra durumu toparlamaları ve arka arkaya galibiyet almaları takdire şayan. tekrar tebrik ediyorum.

11
0
yanıtYanıtla
trabzonguldak:

Fenerbahçe ye ve Efes e avrupada canı gönülden başarılar diliyorum dışarıda kalbimiz AYYILDIZ için hepbirlikte atamalı

9
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

EVET KALBİM AYYILDIZ İÇİN ATAR MUTLAKA AMA! İŞİN İÇİNE RUM TARAFTARLAR GİRMESEYDİ KEŞKE. BİRDE DÜMBÜK KENANIN TUTTUĞUNU NİYE TUTAYIM Kİ?

yanıt1
yanıt5
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title