Haberler

Başkan Yücel, 2022 Yağlı Güreş Forumu'nda

Güncelleme:

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğinde Antalya'da düzenlenen 2022 Yağlı Güreş Forumu'na katıldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğinde Antalya'da düzenlenen 2022 Yağlı Güreş Forumu'na katıldı.

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 2022 Yağlı Güreş Forumu Antalya'da gerçekleştirildi. Foruma; Yağlı Güreş Birliği Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Üyesi Belediye Başkanları, meclis üyeleri, güreşçiler ve güreş ağaları katıldı. Forumda Alanya'yı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Alaattinoğlu, Mehmet Babaoğlu ve Hacı Mevlüt Zavlak temsil etti.

"Gökbel Güreşleri somut olmayan kültürel miras listesinde"

Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri, 2016 yılında Antalya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün desteği ile hazırlanan "Alanya-Gökbel Yağlı Güreş Festivali" dosyasının Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğünce incelenip onaylanmasının ardından UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne kabul edildiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yücel, atasporu güreşleri yaşatmak için Gökbel Yaylası Yağlı Güreşlerini devam ettireceklerini söyledi.

"16. Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri 16-17 Temmuz'da yapılacak"

Ata sporu güreşlerin daha iyi şekilde yapılması için görüş alışverişinde bulunulan forum sonrası açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği'nin bir üyesi olarak foruma katıldık. Oldukça verimli bir forum oldu. Alanya'mızda geleneksel hale getirdiğimiz ve ülkemizin en önemli güreşlerinden birisi olan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 16'ncısında tüm Alanya halkımız ile yeniden bir araya geleceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adem Murat Yücel Antalya Alanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title