Haberler

Başbakan Topbaş'a Kızacak

6 Kentin Büyükşehir Belediye Başkanları, Fenerbahçe'nin İstanbul Bşb Yenilgisini Değerlendirdi.

6 kentin büyükşehir belediye başkanları, Fenerbahçe’nin İstanbul BŞB yenilgisini değerlendirdi.

KAYSERİ’de bir araya gelen 6 kentin büyükşehir belediye başkanı, İstanbul BŞB.-F.Bahçe maçının sonucunu değerlendirdi. Başkanlar, "Sayın Başbakan fanatik F.Bahçeli. Bu yenilgiden sonra Kadir Topbaş’a iyi gözle bakmaz. Onun işi zor" diyerek konuya esprili bir şekilde yaklaştılar.

Antalya, Kayseri ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanları Menderes Türel, Mehmet Özhaseki ve Tahir Akyürek, "F.Bahçe’yi ilk haftalarda yenen takımlar küme düşüyor" diyerek konuya farklı bir açıdan yaklaştılar. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "F.Bahçe, bu yenilginin acısını Anadolu takımlarından çıkarır" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Sayın Başbakan F.Bahçe fanatiği. Kayserispor’la ilgili olarak zaman zaman beni arayıp maç değerlendirmesi yapar. Şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın işi zor. Zira, Başbakanımızın takımını ligin ilk maçında yendi. Başbakanımızın iyi işler yapması için moralli olması lazım. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı arkadaşımızın işi zor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title