Haberler

Başakşehir ile Galatasaray arasında müthiş takas: Al Diagne'yi, ver İrfan Can'ı

Güncelleme:

Medipol Başakşehir, Diagne'nin durumunu sormak için Galatasaray'la temasa geçerken, sarı-kırmızılılardan karşı atak geldi: İrfan'ı verirseniz, Diagne'yi alabilirsiniz! Yıldız futbolcusunu geçtiğimiz haftalarda Sevilla'ya bırakmayan Başakşehir'in Diagne'nin yanında Babel'i de isteyeceği öğrenildi.

Süper Lig'de yılın takası için Galatasaray ve Başakşehir yönetimleri pazarlık masasına oturdu. Gol yollarında ciddi sıkıntılarla sezona başlayan son şampiyon, Mbaye Diagne'nin durumunu sormak için Galatasaray yönetimine başvurdu.

Sarı-kırmızılılar, astronomik bir teklif gelmeden Senegalli forveti bırakmayı düşünmediklerini belirtirken, sürpriz bir karşı atakla, "İrfan Can'ı verirseniz, Diagne'yi alabilirsiniz" cevabını iletti.

BAŞAKŞEHİR BABEL'İ DE TAKASA DAHİL ETMEK İSTİYOR

Kısa süre önce Sevilla'nın da gündemine gelen İrfan Can Kahveci'yi yüksek bir bonservis bedeli dışında yollamak istemeyen Başakşehir cephesi, düşünmek için süre isterken, takas teklifine Ryan Babel'in de eklenmesi seçeneği gündeme geldi.

Operasyon gerçekleşirse, hem Başakşehir hücumdaki sıkıntısını çözmüş olacak hem de Galatasaray uzun süredir aradığı orta saha oyuncusuna kavuşacak. Göksel Gümüşdağ ile Abdurrahim Albayrak'ın bir görüşme daha yapması bekleniyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Galatasaray Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (26)

Anadolu:

Başakşehir o kadar salak mı İrfan gibi pırlantayı verip diagne, babel gibi çöpleri alsın. Böyle bişey olursa zaten arka planda Cincon yine bi fransızlık yapmış diye yorumlanır.

8
33
yanıtYanıtla
TRAKYA:

Aklınız fikriniz galatasarayda bi kendinize bakın ya derdiniz gakatasaray olmuş rakibimiz 17+fenerasyondu artık 20+fenerasyon eze eze yine yazdıracağız şampiyon galatasaray

yanıt0
yanıt0
yazık:

siz bu kafayla devam edin azizim. bu ülkeye bu kadar hizmeti bulunmuş bir Türk takımından fransız diye bahsetmek çok yanlış. bu ülke için hizmet etmiş her Türk takımı benim için baş tacıdır. bunu Galatasaray taraftarı olan bir vatandaş olarak söylüyorum. kafanızı değiştirin azizim. sağlıklı günler dilerim.

yanıt18
yanıt1
asd:

senin gibi boş yere nefes alan insanlar yüzünden bu ülke geri kalmış durumda zaten

yanıt7
yanıt2
coo:

sen o pırlantayı al hediye edersin sevdiklerine

yanıt1
yanıt2
Anadolu ama fbli:

Çöp dediği adam tr gol kralı en çok gol atan yabancı:))) Allahyarı 1.5 milyon euro ya puhaaaa puhaaaa satınca coşmuş tatlıcılar:))

yanıt1
yanıt0
Cahillik:

Cahillik diz boyu gs lisesini fransızlar kurdu sanıyorlar. Bilmiyorlar ki Sultan Beyazid kurdu:)) cahile laf anlatamazsın kendi takımının tarihini okusa:)))

yanıt1
yanıt0
Ekrem Bora:

Cincon seni bayaa hirpalamis acitmis büyük bir yara bırakmış sende Anadolulu saf sey

yanıt0
yanıt0
Ekrem Bora:

Stadında kupa kaldirdigimin ...... Çocuklar burda mi

yanıt0
yanıt0
SELİM:

diagneye irfan can verilmez

3
12
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title