Haberler

    Başakşehir, Fenerbahçe Deplasmanından Üç Puanla Çıktı

    Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.


    Başakşehir, Fenerbahçe deplasmanından üç puanla çıktıSüper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti. Medipol Başakşehir'in gollerini Joseph Attamah, Emmanuel Adebayor ve 90+3. dakikada Kerim Frei atarken, Fenerbahçe'nin golleri Nabil Dirar ve Martin Skrtel'den geldi.


    Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Medipol Başakşehir hızlı başladı. 2. dakikada Emre Belözoğlu'nun kullandığı köşe vuruşunda Joseph Attamah yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. 33. dakikada Junior Caiçara'nın sağ kanattan içeri çevirdiği topta Emmanuel Adebayor'un vuruşu direkten döndü, seken top Volkan Demirel'in sırtına çarparak ağlarla buluştu: 0-2 43. dakikada Fenerbahçeli Nabil Dirar, attığı golle ilk yarının skorunu belirledi: 1-2


    Mücadelenin ikinci yarısında iki ekip de karşılıklı pozisyonlar yakalarken, Fenerbahçe'nin eşitlik golü 78'de geldi. 78. dakikada Mathieu Valbuena'nın içeri kestiği topta Martin Skrtel'in vuruşu savunmadan sekerek ağlarla buluştu. Maçın ikinci hakemi Serkan Ok, ilk olarak ofsayt bayrağını kaldırdı. Daha sonra Fırat Aydınus, Serkan Ok ile pozisyonu tartıştı ve gol kararı verdi. Fenerbahçe eşitliği sağladı. 90+4. dakikada ise Medipol Başakşehirli Kerim Frei maçın soz sözünü söyledi. Rakiplerinden sıyrılan Frei, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti: 2-3


    Bu sonuçla birlikte Medipol Başakşehir puanını 9'a yükseltirken, Fenerbahçe 5 puanda kaldı.

    Aynı başlıkta

    Süper Lig

    Sonuçlar

    Puan durumu

    FenerbahçeEkipMedipol BaşakşehirEkip
    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İlhan Cavcav Kerim Frei Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title