Haberler

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Anneleri Spora Teşvik Ediyor

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş aralığında çocuğu olan annelerin spora katılımını desteklemek amacıyla 'Anneler Spora, Çocuklar Oyuna' projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında anneler, tam donanımlı fitness salonunda uzman eğitmenler eşliğinde spor yapacak ve ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak. Ayrıca çocuklar için özel oyun ve aktivite alanı da bulunacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş aralığında çocuğu olan annelerin spora katılımını desteklemek amacıyla 'Anneler Spora, Çocuklar Oyuna' projesini hayata geçiriyor. Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek etkinlik için ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'ni; tam donanımlı bir spor ve yaşam kompleksine dönüştürerek yeniden hizmete açmasının ardından 7'den 77'ye vatandaşların kullanımına sundu. Amatör spor kulüplerinin yanı sıra vatandaşların da en iyi şekilde yararlanabildikleri spor kompleksinde 3-6 yaş arası çocuğu olan anneler için 'Anneler Spora, Çocuklar Oyuna' projesini hayata geçiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, projenin tanıtım toplantısını başvuruda bulunan 700'ün üzerinde anne ve çocuğuyla birlikte Avlu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi. Proje kapsamında kadınlar haftada iki gün, Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi'nde bulunan tam donanımlı fitness salonunda, alanında uzman kadın eğitmenlerle eşliğinde spor yapacak. Fizyoterapist ve diyetisyen desteği de sağlanacak 'Anneler Spora, Çocuklar Oyuna' projesine katılacak anneler, spor kompleksine Balıkesir Toplu Taşıma Merkezi'nden kalkacak ücretsiz servisle ulaşım sağlayacak.

Çocuklar için oyun ve aktivite alanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın, küçük çocuğu olup da, bakacak kimsesi olmayan annelerin sağlıklı yaşam aktivitelerine katılımını desteklemek amacıyla uygulamaya aldığı 'Anneler Spora, Çocuklar Oyuna' projesi sayesinde anneler; düzenli ve sağlıklı spor yaparak sağlıklı yaşam bilinci kazanacak, çocuklar ise kendileri için özel olarak oluşturulan oyun ve aktivite alanında yanlarında gözetmen eşliğinde doyasıya eğlenecek.

Projeye katılım sağlayan anneler memnuniyetlerini dile getirip, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkür ederek severek katıldıklarını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Balıkesir Spor Belediye Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title