Haberler

Baja Rallisi Start Aldı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce’de bugün start aldı.

Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce'de bugün start aldı. 21-25 Eylül tarihlerinde 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenecek olan ve ilk kez yapılan Baja Rallisi'nin startını Anıtpark'tan Vali Zülkif Dağlı verdi.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce İlçe Kaymakamları ve Belediyeleri, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen 'Yakın Karadeniz Baja Rallisi' başladı. 21-25 Eylül tarihleri arasında Düzce ili sınırları içinde yapılacak Yakın Karadeniz Baja Rallisi Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca ilçeleri arasında 4 gün sürecek. Motosiklet, ATV, UTV ve gezi motosikletlerinin katılacağı Düzce Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nde sporcular toplam 450 kilometre özel etabı geçip finişe ulaşmaya çalışacaklar.

Organizasyonun ilk gününde Anıtpark'ta düzenlenen programa Vali Zülkif Dağlı, protokol üyeleri, Motor Sporları Federasyonu yetkilileri, milli motorcu Kenan Sofuoğlu, belediye başkanları ve sporcular katıldı.

Vali Zülkif Dağlı, bu organizasyona ön ayak olanları tebrik ederken, bundan sonra daha büyük yarışları hep birlikte planlayacaklarını söyledi. Vali Dağlı, "Böylesi bir organizasyon için tebrik ederiz. Bu işe ön ayak olanların, liderlik edenlerin biz de burada olduğumuz sürece arkasında olacağız, destek vereceğiz. Hep birlikte bizzat katılacağız. İlimizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bundan sonra daha büyüklerini, uluslararası olanları da hep birlikte planlayacağız inşallah" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Düzce Valiliği Zülkif Dağlı Karadeniz Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
title