Haberler

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı'nın oğlu, İsrail'in Arap karşıtı takımının yüzde 50 hissesini satın aldı

Güncelleme:

Taraftarları "Araplara ölüm" tezahüratlarıyla ünlü ve bugüne kadar hiçbir Arap futbolcuyu transfer etmeyen Beitar Jerusalem takımının yüzde 50'si, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Kraliyet Ailesi'ne satıldı.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın oğlu, taraftarlarının "Araplara ölüm" tezahüratlarıyla bilinen ve bu zamana kadar hiçbir Arap futbolcu transfer etmeyen, İsrail'in aşırı sağcılığıyla bilinen Beitar Jerusalem futbol takımının yüzde 50 hissesini satın aldı.

Beitar Jerusalem'in internet sitesinden yapılan açıklamada, Şeyh Hamad bin Halife Al Nahyan'ın, İsrail Premier Ligi'nde yer alan futbol takımının yüzde 50 hissesini satın aldığı ve 10 yıl içinde takıma 92 milyon dolarlık yatırım yapacağı vaadini içeren tarihi bir anlaşmanın imzalandığı belirtildi.

BAŞKANLIK HEYETİ KURULACAK

İsrail medyasında çıkan haberlerde de takımın başkanı ve CEO'su Moshe Hogeg'in yine eski görevine devam edip, hisseleri kontrol etmeyi sürdüreceği, ileriki dönemde Al Nahyan'ın da yer alacağı yeni bir başkanlık heyetinin kurulacağı aktarıldı.

İşgal altındaki Kudüs'te 1936'da kurulan Beitar Jerusalem, tarihi boyunca Arap ve Müslüman karşıtlığı ve herhangi bir Arap sporcuyu oynatmamasıyla tanınıyor.

BAE ve Bahreyn, 15 Eylül'de Beyaz Saray'da düzenlenen törende İsrail ile ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Futbol İsrail Haberler

500

Yorumlar (20)

Tr:

Oğlum bunlar da zaten müslüman değil ki. Arap Yahudileri. Değişen bir şey yok.

10
0
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

ARAP DİYOR MÜSLÜMAN DEMİYOR. OKUMA YAZMA ÖĞREN

yanıt2
yanıt0
Birey:

Araplar israil''i de satın almış(!)

8
1
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

ARAPLAR İSRAİLİMİ SATIN ALMIŞ, YOKSA İSRAİLMİ ARAPLARI?

yanıt2
yanıt2
birleşik arap emirlikleri:

kimdir? kime hizmet eder? bu haberin sanki beklemedik veya başarıymış gibi servis edilmesinin mantığı ne olabilir?

5
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hala içimizde araplara bayılanlar Yokmu? Türk Milletini soruyorum

3
2
yanıtYanıtla
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

SENİN GİBİ AVRUPA SEVDALILARIDA AZ DEĞİL HANİ

yanıt1
yanıt2
ASLIHAN:

İsrsile kurban olun dünyadaki arap islam ülkelerinin hsline bir bakin terör başka icat ettikleri asırlardır bunun dışında icat ettikleri tek şey yok

2
2
yanıtYanıtla
1907:

Bu Araplar para için inançlarını bile satar

4
0
yanıtYanıtla
TT:

İsrail ve ABD ye hizmet eden kukla yöneticilerinin arap düşmanı takımına maddi yardımda bulunması çokta şaşırılacak bir durum değil. Müslümanların bu yöneticileri başından atamamaları şaşılacak durum. Bakalım ne kadar daha kafalarını kuma gömecekler.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title