Haberler

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Finalleri'ne doğru

Güncelleme:

Sivas'ta yarın başlayacak AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Finalleri öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Sivas'ta yarın başlayacak AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Finalleri öncesi basın toplantısı düzenlendi.

4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısına, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, AXA Pazarlama Direktörü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Alper Tanyer, Arkas Spor takım kaptanı Ulaş Kıyak, Galatasaray HDI Sigorta takım kaptanı Armando Maurice Torres, Spor Toto takım kaptanı Kemal Kayhan ve Ziraat Bankkart takım kaptanı Arslan Ekşi katıldı.

Ahmet Göksu, organizasyonu Sivas'ta yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve Türkiye'nin bir voleybol ülkesi olduğunu belirterek, "Bu güzel organizasyonu Anadolu'da yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye bir voleybol ülkesi olduğunu her geçen gün daha fazla ispatlıyor. İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi maçıyla bunu ispat etmiştik. Biz voleybol olarak artık Türkiye'de belirli bir yere geldik." dedi.

AXA Sigorta Kupa Voley maçlarının birbirinden güçlü 4 ekibin kıyasıya mücadelesine sahne olacağını dile getiren Göksu, "Hak edenin kazanacağı bir etap olmasını diliyorum. Tüm Sivaslı voleybolseverleri yarın oynanacak 2 maçımıza ve çarşamba günü oynanacak final maçımıza davet ediyoruz. Sivas halkını salona bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Alper Tanyer de mücadeleye katılan takımlara başarılar diledi.

Arkas Spor Takım Kaptanı Ulaş Kıyak ise son 4 takımın kaldığı bir turnuvada mücadele edeceklerini belirterek, "Sonunun güzel ve 2 gün boyunca mükemmel seyir zevki olacağı maçlar bizi bekliyor. Sakatlık olmadan, mücadelesi güzel bir turnuva olsun. Herkese başarılar diliyorum." diye konuştu.

Galatasaray HDI Sigorta takım kaptanı Torres de maçların büyük heyecan içerisinde geçeceğini, Sivas'ta olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Spor Toto takım kaptanı Kemal Kayhan da tüm Sivaslı voleybolseverleri maçları izlemeye davet etti.

Ziraat Bankkart takım kaptanı Arslan Ekşi ise hedeflerinin kupayı almak olduğunu vurgulayarak, "Çok güzel ve zor bir turnuva olacak. Ziraat Bankası olarak buraya kupayı almaya geldik." dedi.

Kaynak: AA / Spor

voleybol Sigorta Türkiye Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title